DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 25°C
Çar 22°C

Selena Gomez’den bikinili fotoğraflar: Bir daha böyle görünemeyeceğim

Son dönemde aldığı kilolarla dikkatleri üzerine çeken Selena Gomez, 2013 yılındaki bikinili fotoğrafıyla 2023 yılında çekilen bikinili fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Gomez, “Bir daha asla böyle görünemeyeceğimi fark ettim” dedi.

24.01.2024
A+
A-

Son yıllarda aldığı kilolarla sık sık gündeme gelen oyuncu ve şarkıcı Selena Gomez, sosyal medya hesabından yıllar içindeki değişimini göstermek için eski bir fotoğrafını paylaştı.

TAKİPÇİLERİNİ 10 YIL ÖNCESİNE GÖTÜRDÜ

Ünlü isim, 2013 yılında çekilen bikinili pozuna “Bugün, bir daha asla böyle görünmeyeceğimi fark ettim” notunu düştü.

“OLDUĞUM KİŞİ OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM”

Ardından 2023 yılında çekilmiş bir fotoğrafını yayınlayan Gomez, paylaşımında “Mükemmel değilim ama olduğum kişi olmaktan gurur duyuyorum. Bazen kendim olmanın sorun olmadığını unutuyorum” ifadelerini kullandı.

“ASLA BİR MODEL OLMAYACAĞIM”

Son olarak ‘Only Murders In The Building’ adlı dizide rol alan Selena Gomez, daha önce de görüntüsüyle ilgili herhangi bir sorunu olmadığını ifade etmişti.

Lupus hastalığı için kullandığı ilaçlar sebebiyle kilo aldığını açıklayan Gomez,  “Bunu bıraktığımda, kilo verme eğilimindeyim. Yaşadıklarından utanç duyan kişileri cesaretlendirmek istedim” dedi.

Ünlü isim, “Bir model değilim ve asla olmayacağım. Size sadece sizi sevdiğimi söylemek istedim ve beni destekleyip anladığınız için teşekkür ederim. Ve dürüst olmak gerekirse, insanları vücutları veya başka bir şey için utandırmaya inanmıyorum” ifadelerini kullandı.

“SAĞLIKLI OLMAYI TERCİH EDERİM”

Selena Gomez, daha sonra “İnsanların senin güzel ve harika olduğunu bilmesini istiyorum. Evet, kendimizi kötü hissettiğimiz günlerimiz oluyor ama sağlıklı olmayı ve kendime bakmayı tercih ederim. İlaçlarım önemli ve bana yardımcı olanın onlar olduğuna inanıyorum” şeklinde konuşmuştu.

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.