DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Selena Gomez: “Yıllarca karmaşa içinde yaşadım”

21.11.2020
A+
A-

Selena Gomez, “Şu anda yaptıklarımın hiçbiri önceden sahip olduğum düşünce yapısından kaynaklanmıyor” dedi.

“İNANAMADIĞIM BİR AN YAŞADIM”

28 yaşındaki şarkıcı, “Müziğimde yaşanan en büyük şey Lose You to Love Me (Beni Sevmen İçin Seni Kaybetmem Gerekti) şarkısıydı” diyerek sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“İnanamadığım bir an yaşadığımı hatırlıyorum çünkü birinci ve ikinci gün tepkiler çılgıncaydı ve gülümseyerek ‘İşte bu yüzden buna değer’ dediğimi hatırlıyorum.

“YILLARCA KARMAŞA İÇİNDE YAŞADIM”

Bunca yıl süren karmaşa, aşık olmak, tüm bu şeyler… Ve sonunda da temiz bir sayfa oldu. Üstelik herkesin hoşuna gittiği için bile değildi. Sadece yaşadığım her şeyi neden yaşadığımın farkına vardım.”

Hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda da bulunan Selena Gomez, akıl sağlığı ile ilgili konuşarak kendi mücadelelerinden bahsetmenin neden önemli olduğuna değindi. Gomez, “Sorunlara dair konuşmaktan çekinmeyen bir anne tarafından yetiştirildiğim için bu bana bir tabu gibi görünmedi” ifadelerini kullandı.

28 yaşındaki Amerikalı şarkıcı, Massachusetts eyaletinde bulunan Boston’daki hastaneye son zamanlarda yaptığı ziyaret sırasında bipolar bozukluğu olduğunu öğrendiğini söylerken, artık bu durumun kendisini korkutmadığını söyledi. 

Selena Gomez, duygularını şu şekilde dile getirdi: “Amerika’nın en iyi akıl hastanelerinden biri olan McClean Hastanesi’ne gittim ve yıllar içinde birçok farklı şey yaşadıktan sonra bipolar olduğumu fark ettim.

Eşit derecede dehşete düştüm ve rahatladım. Dehşete düştüm çünkü bir perde kalktı ama uzun yıllar boyunca neden çeşitli depresyonlar ve endişeler yaşadığımı öğrendiğim için rahatladım. Bu hastalığa dair hiçbir zaman tam farkındalığım ya da yanıtım olmadı. Daha fazla bilgiye edinmek aslında bana yardımcı oluyor, öğrendikten sonra artık beni korkutmuyor.”

Öte yandan Selena Gomez, daha önce kendisi gibi şarkıcı Justin Bieber ile yaşadığı aşkla sık sık magazin gündemine geliyordu.

Bieber ile inişli çıkışlı bir ilişki yaşayan Gomez, en sonunda kesin olarak yollarını ayırmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.