DOLAR 32,2246
EURO 35,0742
ALTIN 2.502,97
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 22°C
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Selena dizisi müzikale uyarlanıyor, başrol için Sinem Kobal’a teklif götürüldü

2006-2009 yıllarında ATV ekranlarında yayınlanan Selena dizisiyle ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Dizinin müzikale uyarlaması için çalışmaların başladığı ve başrol oyuncusu Sinem Kobal’a teklif götürüldüğü ileri sürüldü. Gazeteci Birsen Altuntaş …

21.02.2024
A+
A-

2006-2009 yıllarında ATV ekranlarında yayınlanan Selena dizisiyle ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Dizinin müzikale uyarlaması için çalışmaların başladığı ve başrol oyuncusu Sinem Kobal’a teklif götürüldüğü ileri sürüldü.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, kulislerden sızan bilgiye göre 6 yıl önce YouTube’a yüklenen ilk bölümü 24 milyon izlenen dizinin sahneye müzikal olarak uyarlanması için hazırlıkları başladı. Müzikal için uzun süredir bir projede yer almayan Sinem Kobal’a teklif götürüldü. Kenan İmirzalıoğlu ile evlendikten sonra 2 kız çocuğu dünyaya getiren Sinem Kobal’ın teklife ne diyeceği ise merak konusu oldu.

Televizyon tarihine damga vuran ve 104 bölüm süren Selena dizisinin kadrosunda Gökhan Keser, Cansu Demirci, Gizem Güven, Dilara Kurtulmuş, Sinan Çalışkanoğlu ile Zuhal Topal yer almıştı.

Haberler.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.