DOLAR 32,4327
EURO 34,5921
ALTIN 2.384,18
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Sele kapılarak sürüklenen 2 kişi son anda kurtuldu, o anlar kamerada

Şırnak’ın Cizre ilçesinde etkili olan yağmur ve dolu akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Sağanakla birlikte birçok cadde ve sokak su altında kaldı. Sele kapılan 2 vatandaş sürüklendi. SUYUN ŞİDDETİNE DAYANAMAYARAK SÜRÜKLENDİLER Şırnak Cizre’de …

22.03.2024
A+
A-

Şırnak‘ın Cizre ilçesinde etkili olan yağmur ve dolu akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Sağanakla birlikte birçok cadde ve sokak su altında kaldı. Sele kapılan 2 vatandaş sürüklendi.

SUYUN ŞİDDETİNE DAYANAMAYARAK SÜRÜKLENDİLER

Şırnak Cizre’de aniden bastıran yağmur hayatı felç etti. Rögarların tıkanması nedeniyle su tahliye edilemeyince cadde ve sokaklar göle döndü. Yolda yürüyen vatandaşlar bir anda selin içinde kaldı. Sel, etkisini her geçen dakika artırmaya devam ederken 2 kişi daha fazla dayanamayarak suya kapılarak sürüklenmeye başladı.

SELİN SÜRÜKLEDİĞİ KİŞİLERİ ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA İZLEDİ

O anları kayda alan kişi, elinden bir şey gelmeyince çığlık çığlığa olayı izlemekle yetindi. Sürüklenen vatandaşlar birbirine sıkı sıkı tutunarak birbirinden ayrılmadı. Neyse ki korkulan olmadı ve sele kapılan kişiler kurtulmayı başardı. İlçede birçok iş yeri ve araba su altında kaldı. Göle dönen kentte yaşanan afetten geriye ise bu görüntüler kaldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.