DOLAR 32,3154
EURO 35,1147
ALTIN 2.292,51
BIST 9.065,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Selçuk İnan masada!

27.02.2019
A+
A-

Türkiye Gazetesi’nden Burhan Can Terzi’nin haberine göre Galatasaray 22’nci şampiyonluğa kilitlenirken bir yandan teknik heyet ve yönetim gelecek sezonun planlarını da yapıyor. Sarı-kırmızılı takıma 2011 yılından bu yana hizmet eden ve sayısız başarıya imza atan kaptan Selçuk İnan’ın sözleşmesi sezon sonu sona erecek. Otuz dört yaşına gelen Selçuk için ilk etapta Terim’inki gibi “helikopterli jübile” düşünülüyor, muhteşem bir vedayla vefa göstermek isteniyordu. Fakat sezonun ikinci yarısında özellikle İtalyan kondisyoner Alberto Bartali’nin antrenman metotlarının ardından fiziksel sıçrama yapan tecrübeli futbolcu, gösterdiği performansla eski günlerini hatırlattı. Kasımpaşa ve Akhisar maçlarında kilit isimlerden olan Selçuk hakkında görüşler değişti.

BAŞKA YERE GİTMEM

Senelik 2,9 milyon avro kazanan Selçuk için teknik heyet bir sezon daha oynaması için olumlu rapor verirken, yönetim sözleşmeyi uzatmak için Selçuk’a bir milyon avro teklif edecek. Bu saatten sonra Galatasaray’dan başka takımda oynamak istemediğini yetkililere ileten kaptan da bu teklife sıcak bakıyor. Kadro derinliği için takımda kalmasının faydalı olacağını öngören Fatih Terim, scout ekibinin orta saha transferi için yaptığı çalışmaları da yakından takip ediyor. Yaz ayında Fernando’yu satış listesine koymayı planlayan sarı-kırmızılılar, Ndiaye’nin de çok büyük çıkış yapmadığı takdirde yeniden kiralanması fikrinden vazgeçti.

Takım oyunu!

Galatasaray’da Teknik Direktör Fatih Terim, bu sezon ekibiyle yeni bir rekora daha koşuyor. Daha önce kırılmadık rekor bırakmayan başarılı çalıştırıcı, şimdi de oyuncularının attığı gollerle dikkat çekti. Sarı-kırmızılılarda, 21 değişik futbolcu bu sezon çıktıkları müsabakalarda gol atma başarısı gösterdi. Bu sezon Terim ile birlikte en çok gol atan 10 gol ile Eren Derdiyok oldu. Eren’i 9 golle Onyekuru izledi. Terim, en son 2011-2012 sezonunda 21 farklı oyuncuyla skor yakalamıştı. Cimbom, o sezon en yakın rakibi Fenerbahçe’ye 9 puan fark atarak şampiyon olmuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.