DOLAR 32,3192
EURO 35,0609
ALTIN 2.309,09
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Selahaddin Dinçel, Karşıyaka’ya çare olamadı

24.01.2023
A+
A-

TFF 3. Lig 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka, sezona Erman Güraçar’la başladı. Daha sonra alınan başarısız sonuçların ardından yollar ayrılmıştı. Güraçar gittikten kısa bir süre sonra yeşil-kırmızılılar, Teknik Direktör Selahaddin Dinçel’i göreve getirdi. Dinçel yönetimindeki Karşıyaka, lider Kocaelispor’un 10 puan gerisinde kalarak şampiyonluktan uzaklaşırken, play-off bölgesindeki konumunu da zora soktu.

Dinçel, 7 puan topladı

Karşıyaka Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, İzmir temsilcisinin başında bu sezon 5 maça çıkarken, bu müsabakalarda toplayabileceği 15 puanın sadece 7’sini aldı. Kaf-Kaf, Dinçel idaresinde 3 maç üst üste berabere kalarak, bu sezonki en uzun kazanamama serisini de yaşadı. Durum böyle olunca yeşil-kırmızılı takım, sezon başındaki doğrudan üst lige çıkma hedefinden fazlasıyla uzaklaşmış oldu. Öte yandan Kaf-Kaf, ara transfer dönemini de boş geçmeyip 4 önemli transfere de imza attı.

Hasan İnce
 

iha.com.tr üzerindeki haberler özet şeklinde yayınlanmaktadır. Haberin video, fotoğraf ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.