DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Sedat Peker Külliye’deki o ismi işaret etti

24.06.2021
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Korkmaz Karaca’nın Sezgin Baran Korkmaz’ın verdiği arabayı kullandığını öne süren Sedat Peker, Korkmaz ile ilgili tartışmaların başlaması ile söz konusu arabayı bir ilaç firmasına yolladığını iddia etti.

Peker Karaca’nın ayrıca SÜTAŞ için özel görüşmeler yaptığını ve rüşvet aldığını da ileri sürdü.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya seslenen Peker, ”Bu şahsın danışmanlık adı altında birçok kuruluştan para alması sence etik mi? Eğer ki etik ise başta Sütaş firmasının sahibi olmak üzere birçok firmanın da özel işlerini halledip ekstradan elden ne kadar avanta aldığını biliyor musun?” ifadelerini kullandı.

Öte yandan muhalefet ve muhalif gazetecilere ilişkin açıklama yapan Peker, “Muhalefet partisinin içindeki bazıları ve de bazı muhalif gazeteciler bu konulara neden giremiyorlar biliyor musunuz?” diye yazdı.

Peker son olarak her şeyi neden anlatmadığını açıkladı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Peker, ‘‘Çünkü yaşam sevincinizi kaybedip umutsuzluğa düşersiniz” ifadelerini kullandı.

Peker’in konuya ilişkin paylaşımı şöyle:

”Kıymetli dostlarım, bana devamlı diyorsunuz ya Bütün her şeyi birden anlat, ben size bu kötülüğü yapmayacağım. Çünkü yaşam sevincinizi kaybedip umutsuzluğa düşersiniz. Ben öncelikle size, sizin patron olduğunuzu anlatacağım.

Daha sonra size tüm soygun düzenini anlatacağım. Bağışıklık sisteminiz oluşunca en büyüklerini anlatacağım. Sizi tüketici toplumun bir parçası yaptılar.

Bazıları bana nasıl bir strateji izlemem için akıl veriyorlar. Çok değil, bundan iki ay önce o arkadaşlar çarşıda pazarda bile birileri duyar diye eleştiri anlamında iki kelime dahi konuşamıyorlardı. Benim stratejime lütfen güvenin. Psikiyatri Prof. Dr. Sedat PEKER’’

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.