DOLAR 32,1948
EURO 34,9938
ALTIN 2.497,07
BIST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Seda Bakan ve Baby Shower Tartışmaları

Ünlü oyuncu Seda Bakan’ın düzenlediği baby shower partisi, sosyal medyada tartışma yarattı. Detaylar ve yaşananlar burada!

30.04.2024
A+
A-

2014 yılında Ali Erel ile evlenen Seda Bakan, 2019 yılında Leyla’yı, 2022’de ise Ela’yı kucağına aldı. Çocukları dünyaya geldikten sonra mevlit okuttuğu bilinen Bakan, son zamanlarda baby shower konusundaki düşünceleriyle dikkat çekti.

Seda Bakan ve Baby Shower Tartışmaları

“Bizim Kültürümüze Aykırı”

Seda Bakan ve Baby Shower Tartışmaları

Bir televizyon programına konuk olan Seda Bakan, baby shower etkinliklerine karşı çıktı. “Ben iki çocuğuma da 40 mevlüt okuttum. Ne o öyle herkesten hediye beklemek! Çok ayıp değil mi? Ben kimseye bana hediye getirin diyemem. Eksikleri ben mi göndereceğim? Bu bir kere bizim kültürümüze aykırı! Gelen zaten eli boş gelmiyor ki. Hediye listesi yapmaya gerek yok, insanlara zulüm… Bence ayıp bir şey. Baby shower yapacağına git bebeğinin eksiklerini al. Ben o balonlara verilen paralara daha çok üzülüyorum. Cinsiyet partisi de yapmadım.” şeklinde konuştu.

Seda Bakan ve Baby Shower Tartışmaları

Bunun üzerine programın sunucusu Berfu Yenenler, baby shower etkinliklerini desteklediğini belirterek, “Ben o kültürü hemen sahiplenirim! Çok pahalı! Ama doğru dolulukta gelmesi lazım kişilerin. Baby shower da zaten maliyetli oluyor.” dedi.

Seda Bakan ve Baby Shower Tartışmaları

Sözleri Alkış Topladı

Seda Bakan ve Baby Shower Tartışmaları

Seda Bakan’ın baby shower konusundaki açıklamaları kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Oyuncunun tutumu, binlerce kişi tarafından takdirle karşılandı. “Seda tipik bir Türk annesi”, “Hem görgülü hem de adetlerine bağlı bir kadın” gibi yorumlar yapıldı.

Seda Bakan ve Baby Shower Tartışmaları

İşte O Yorumlardan Bazıları:

  • “Seda Bakan’ın duruşu çok güzel, doğru söylüyor.”
  • “Baby shower konusunda farklı bir bakış açısı, tebrikler.”
  • “Sözlerine bayıldım, çok doğru tespitlerde bulunmuş.”
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.