DOLAR 32,3812
EURO 35,0362
ALTIN 2.326,46
BIST 9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Seda Akgül Hakan Ural’ı rezil etti

05.02.2020
A+
A-

Beyaz TV’de ekrana gelen “Söylemezsem Olmaz” programına konuk olan Seda Akgül; Hakan Ural hakkında sert açıklamalarda bulundu.

“Programda olmayı ben seçtim. Mecbur kaldığım için seçtim. Aynı çukura ikinci kez düştüğüm için ben suçluyum. B şıkkım olsaydı seçmezdim” ifadelerinde bulunan Seda Akgül, saç renginden, saç şekline kadar her şeyine karışıldığını ifade etti.

Sosyal medya hesabının da kendisinden alındığını söyleyen Seda Akgül, “Kendi hesabımın şifresini bilmiyordum bazen programdan fotoğraf paylaşıyorlardı” şeklinde konuştu.

Bir güzellik salonu açtığı için kendisine ‘tırnakçı’ lakabının takıldığını ifade eden Seda Akgül; partneri Hakan Ural’ın uzun tırnak fobisi olduğu için tırnaklarını bile istediği gibi yapamadığını söyledi.

Yayına alkollü gelip gelmediği bile sorgulanan Seda Akgül yaşadıklarını canlı yayında büyük üzüntüyle anlattı…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.