DOLAR 32,4281
EURO 34,4490
ALTIN 2.490,11
BIST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çar 21°C
Per 19°C
Cum 16°C
Cts 18°C

Şebnem Özinal’dan eski eşi Şefik Öztek hakkında suç duyurusu

13.05.2023
A+
A-

Akşam Gazetesi’nden Neslihan Keskin’in haberine göre 3 yıl önce anlaşmalı boşanan Şebnem Özinal ile Şefik Öztek, yeniden davalık oldu.

Eski eşinin kendisini tehdit ettiğini, hakaretlerde bulunarak huzur ve sükununu bozduğunu ileri süren Özinal, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Dilekçede Şefik Öztek’in Özinal’a aylık bin lira olan nafakayı ödemediği ifade edildi.

Özinal’ın ekonomik olarak zor durumda olduğunu söylemesine rağmen eski eşin tehdit ve hakaretlerde bulunduğu öne sürüldü.

Özinal’ın avukatı Soner Somuncu, “Şefik Öztek, attığı mesajda müvekkilimi ses kaydını yaymakla tehdit etmiştir. Şefik Öztek, hakkında başlatılan icra takiplerine itiraz etmemiş, ancak ödeme de yapmamıştır. Müvekkil son çare olarak Şefik Öztek’in banka hesaplarına haciz ihbarnamesi gönderilmesini talep etmiştir. Bunun üzerine şüphelinin hesabından borç tahsil edilmiştir. Bunu öğrenen Şefik Öztek, farklı tarihlerde birden çok müvekkile tehdit ve hakaret içerikli mesajlar göndermiştir. Uğradığı hakaret ve tehditler karşısında huzur ve sükunu bozulan müvekkilin can güvenliğinin sağlanması için Şefik Öztek’in cezalandırılmasını istiyoruz” dedi.

Çiftin Ayşe isminde kızları var.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.