DOLAR 32,2657
EURO 34,7659
ALTIN 2.413,04
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

Sason Kaymakamı Murat Mete, AA’nın 2023’e damga vuran fotoğraflarını oyladı

Sason Kaymakamı Murat Mete, Anadolu Ajansının (AA) 2023’e damga vuran olaylara ait fotoğraf karelerini oyladı. Mete, AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği fotoğrafları inceleyerek, 5 kategorideki 147 fotoğraf arasından …

17.01.2024
A+
A-

Sason Kaymakamı Murat Mete, Anadolu Ajansının (AA) 2023’e damga vuran olaylara ait fotoğraf karelerini oyladı.

Mete, AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği fotoğrafları inceleyerek, 5 kategorideki 147 fotoğraf arasından oylama yaptı.

“Haber” kategorisinde Emin Sansar’ın “Zaman yolculuğu”, “Spor”da Elif Öztürk Özgöncü’nün “Bisikletçiler” fotoğrafını oylayan Mete, “Çevre-Yaşam”da Emin Sansar’ın “Ata’nın huzurunda” karesine oy verdi.

Mete, bu yıla özel eklenen “Deprem: Umut” kategorisinde Murat Şengül’ün “Hoş geldin”, ” Gazze : Kanıt” kategorisinde ise Belal Khaled’in “Haykırış” fotoğrafları için oy kullandı.

Mete, her yıl olduğu gibi bu yıl da Anadolu Ajansının Türkiye’nin ve dünyadan derlemiş olduğu fotoğrafları oylama imkanı bulduğunu söyledi.

Fotoğrafları seçmekte zorlandığını aktaran Mete, şunları kaydetti:

“Maalesef 6 Şubat gibi bir depremi geride bıraktık ve bunu görsellerle bir kez daha hatırlama durumunda kaldık. Allah bir daha böyle acılar bize yaşatmasın. Gazze’de de devam eden savaş dünyada devam eden bu zulüm bu yıl son olsun. Gelecek yıl hep güzelliklerle dolu, umutla yarınlara bakabileceğimiz fotoğraflarla oylamamıza devam edelim diye ümit ediyorum.”

Kaynak: AA / Güncel

Haberler.com

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.