Sarp Levendoğlu’ndan Datça Yaşamı ve Şöhret Üzerine Açıklamalar
Sarp Levendoğlu, Datça’daki yaşamını ve şöhretin getirdiği zorlukları samimi bir dille paylaşıyor. Sanatçının hayatına dair özel anekdotlar ve düşüncelerle dolu bu içerikte, onun dünyasına bir yolculuğa çıkın.
Şampiyonlar-Satrancın Gizemli Taşları Filmindeki Sarp Levendoğlu’ndan Datça Açıklamaları
Şampiyonlar-Satrancın Gizemli Taşları filminde rol alan Sarp Levendoğlu, son zamanlarda Datça’da sürdürdüğü yaşam tarzını ve bu yaşamın ona kattıklarını paylaştı. Ünlü oyuncu, şöhretin ve magazinin hayatındaki yerinin oldukça önemsiz olduğunu vurgulayarak, “45 yaşındayım ve daha sağlıklı bir yaşam için buradayım. Sabah kalktığımda spor yapıyorum. Burada trafik yok, istediğin her şeyi yapabilme özgürlüğü var. Bu, gerçekten büyük bir lüks.” dedi.
Levendoğlu, sözlerine devam ederek, “Magazinle pek bir alakam yok. Bazı insanlar kendilerini göstermek isterken, bazıları izole bir hayat yaşamayı tercih ediyor. Datça‘da şöhretin fazla bir önemi yok. Burada pahalı arabalarınızı sergileyebileceğiniz lüks restoranlar bulamazsınız. Herkes burada rahat bir şekilde yemek yiyor. Eleştiri olarak söylemiyorum, fakat şan şöhretin orada bir değeri yok. Üstelik Datça ekonomik bir yaşam sunuyor. Tabii ki fırsatçılık yapanlar çıkabiliyor, ama onlar da uzun süre ayakta kalamıyor.” ifadelerini kullandı.
Datça’da Yemek Fiyatları ve Gerçekler
Datça’da bir esnaf lokantasına gittiğinden bahseden Levendoğlu, “Spordan sonra dört çeşit yemek yiyorum ve en fazla 200 lira ödüyorum. Bodrum’da bir lahmacun ve ayranın bin 500 lira olduğunu duyuyorum. Geçenlerde arkadaşlarım geldi, 14 kişi lahmacun ve ayran yedik, toplamda bin 400 lira ödedik. Hesap ortada; bir kilo undan 40 lahmacun çıkar.” diyerek, yemek fiyatları konusundaki farklılıkları dile getirdi.
Köy Hayatının Gerçekleri
Sarp Levendoğlu, sosyal medyada köy hayatının idealize edildiğini belirtirken, “Sosyal medyada köy hayatını izleyip gelenler oluyor ama gerçek hayat öyle değil. ‘Köyde doğalgaz yok mu?’ diye soruyorlar. ‘Yok’ diyorum. Odun kıracak, bahçeyle ilgilenecek ve doğayla iç içe olacaksın. Bahçeye yaban domuzları geldiğinde korkmamalısın. Böceklerden korkanlar bu yaşamda yıpranıyor.” şeklinde konuşarak, köy yaşamının zorluklarını ve doğasına dair gerçekleri aktardı.
Sarp Levendoğlu, Datça’da geçirdiği zamanın kendine kattığı değerlerin altını çizerken, bu yaşam tarzının insanı nasıl dönüştürdüğüne dair önemli gözlemlerini paylaştı.
Kaynak: Haberler.com