DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 15°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Şarkıcı Esra Akman’ın kardeşi 11. kattan düşüp ölmüştü! Olay sonrası yaşanan acı kamerada

Bursa’da 20 katlı rezidansın 11’inci katındaki dairenin balkonundan düşüp, hayatını kaybeden güzellik uzmanı Özlem Akman’ın (27) ölümüne ilişkin soruşturma sürerken; olaydan sonra yaşananlar, bir site sakininin cep telefonu kamerasına yansıdı …

18.01.2024
A+
A-

Bursa‘da 20 katlı rezidansın 11’inci katındaki dairenin balkonundan düşüp, hayatını kaybeden güzellik uzmanı Özlem Akman’ın (27) ölümüne ilişkin soruşturma sürerken; olaydan sonra yaşananlar, bir site sakininin cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, yerdeki Özlem’in yakınındaki şarkıcı ablası Esra Akman’ın sinir krizi geçirip, “Canım kardeşim benim, canım” dediği yer aldı.

Olay, 16 Ocak saat 01.30 sıralarında Nilüfer ilçesi Ertuğrul Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı’nda meydana geldi. 20 katlı rezidansta ailesiyle yaşayan güzellik uzmanı Özlem Akman, iddiaya göre; 11’inci kattaki evlerinin balkonundan düştü. Binanın dışında kurulu iskeleye de çarpıp, beton zemine düşen Akman, sağlık ekiplerince Bursa Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Özlem Akman, kurtarılamadı. Cenaze, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırılırken, olay sırasında evde bulunan annesi Gönül Akman, ablası şarkıcı Esra Akman (33), Esra Akman’ın aynı sitede oturduğu sanayici sevgilisi Kaan Y. (45) ile hayatını kaybeden Özlem Akman’ın nişanlısı Eren K. ifadeleri için polis merkezine götürüldü.

KENDİSİNİ ODAYA KAPATMIŞ, KİMSEYLE KONUŞMAMIŞ

KALABALIĞIN MÜDAHALESİ KAMERADA

Özlem Akman, dün Özlüce Mahallesi 15 Temmuz Şehitler Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Ertuğrul Mezarlığı’nda toprağa verilirken, olaydan sonra yaşananlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Bir site sakininin cep telefonu ile çektiği görüntülerde; Özlem Akman’ın sitenin bahçesinde hareketsiz halde yattığı, etrafındaki kalabalığın kendisine müdahale etmeye çalıştığı görüldü.

KALP MASAJI YAPTILAR

“Canım kardeşim benim, canım. Uzak dur, görüşemedim onunla görüşemedim” diyerek sinir krizi geçiren ablası şarkıcı Esra Akman’ın ise yakınları tarafından güçlükle sakinleştirilmeye çalışıldığı görüntülerde yer aldı. Çevredekilerin, “Ambulans geldi, ambulans geldi. Koşun” demesi üzerine bahçe girişine doğru elinde fenerle koşan Esra Akman’ın sevgilisi Kaan Y.’nin de bir süre sonra tekrar Özlem Akman’ın başına geldiği ve yere çökerek ağladığı görüldü. Çevredekilerden biri yerde yatan Özlem Akman’a kalp masajı yaptığı, o anları görüntüleyen site sakininin “Küçük bir şey mi var orada, çocuk mu, küçük mü?” sözleri de görüntülere yansıdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler.com

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.