DOLAR 32,3787
EURO 34,7648
ALTIN 2.410,07
BIST 10.110,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Şarkıcı Ayşe Hatun Önal’ın Aşk Skandalı

Ünlü şarkıcı Ayşe Hatun Önal’ın aşk hayatında yaşadığı skandal olay herkesi şaşırttı! Detaylar için hemen tıklayın ve haberi okuyun.

03.04.2024
A+
A-

Ünlü şarkıcı Ayşe Hatun Önal, sosyal medya hesabından bir erkek arkadaşıyla çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak “Kocam benim seni çok seviyorum” notu düştü. Ancak kısa bir süre sonra bu paylaşımı silen Önal, takipçilerini hayrete düşüren bir skandala imza attı.

Şarkıcı Ayşe Hatun Önal'ın Aşk Skandalı

Önal’ın paylaştığı fotoğraftaki kişinin, oyuncu Selin Demiratar‘ın eşi olan Mehmet Ali Çebi olduğu ortaya çıktı. Bu durum karşısında şaşkına dönen takipçiler, Ayşe Hatun Önal’ın yaşadığı aşk skandalını konuşmaya başladı.

Şarkıcı Ayşe Hatun Önal'ın Aşk Skandalı

“O SENİN KOCAN DEĞİL, SEN METRESSİN”

Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Hande Sarıoğlu, Önal’ın paylaştığı fotoğraftaki kişinin Mehmet Ali Çebi olduğunu ve Çebi’nin 2020 yılında Selin Demiratar ile evlendiğini açıkladı. Sarıoğlu, Ayşe Hatun Önal’a sert sözlerle seslenerek, “O başkasının kocası, senin kocan değil. Sen şu an metressin, pardon da. Ayşe Hatun Önal ile Mehmet Ali Çebi arasında geçmişte aşk yaşanmış olabilir ancak Çebi’nin evli olduğu bir gerçek. Bu durumun kabul edilebilir bir yanı yok” şeklinde konuştu.

Şarkıcı Ayşe Hatun Önal'ın Aşk Skandalı

  • Mehmet Ali Çebi’nin Ayşe Hatun Önal ile yaşadığı geçmiş aşk hatırlatılırken, Selin Demiratar’ın da bu skandal karşısında nasıl bir tepki vereceği merak konusu oldu.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.