DOLAR 32,2912
EURO 34,7920
ALTIN 2.403,55
BIST 10.264,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C

Sapiens Çizgi Roman Olacak

21.12.2020
A+
A-

Birçok ülkede çok satanlar listesine giren tarihçi Yuval Noah Hariri’nin ‘Sapiens: İnsanlık Türünün Kısa Bir Tarihi’ kitabı yakın tarihte çizgi roman olarak tekrar yayımlanmak için hazırlanıyor.

Sapiens çizgi romanı, Hariri’nin insanlık tarihi ile ilgili yazdığı ‘Homo Deus: Yarının Kısa Bir Tarihi’ ve ‘21. Yüzyıl İçin 21 Ders’ kitapları ile beraber seride yerini alacak.

Sapiens kitabının yayımlanacak olan ilk cildinin adı ‘Sapiens: Çizimli Bir Tarih: İnsanoğlunun Doğumu’ olarak planlandı. 250 sayfa olan çizgi roman formatındaki eserin çizimleri Daniel Casanave tarafından gerçekleştirildi. Kitabın çizgi roman formatına uyarlanmasında David Vandermeulen, Harari’ye yardımcı oldu.

İLİşKİLİ HABERLER Yusuf Güney Çizgi Film Serisi Hazırlıyor

Yusuf Güney Çizgi Film Serisi Hazırlıyor

Polisiye-Gerilim Romanlarını Sevenler İçin Öneri

Polisiye-Gerilim Romanlarını Sevenler İçin Öneri

İLİşKİLİ GALERİLER İlk Defa Çizgi Roman Başlayacaklara Tavsiyeler

İlk Defa Çizgi Roman Başlayacaklara Tavsiyeler

Eğitimini Almadan Çizdiği Resimler Hayrete Düşürdü!

Eğitimini Almadan Çizdiği Resimler Hayrete Düşürdü!

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.