DOLAR 32,5630
EURO 34,8846
ALTIN 2.431,92
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Şantajcının 10 yıl hapsi istendi

15.04.2020
A+
A-

Sabah Gazetesi’nden Osman Asiltürk’ün haberine göre Arıcı, Hanife K.’ye cinler tarafından rahatsız edildiğini tespit ettiğini ma kendisinin tedavi edebileceğini söyledi. Samimiyetlerini ilerleten ikili bir süre sonra yüzyüze görüştü.

Hanife K. kendisini bir iş adamı olarak tanıtan Arıcı’ya borç olarak 1 adet bilezik, 2 adet çeyrek altın, 1 adet küpe, 1 adet altından harfli kolyeden oluşan ziynet eşyaları ile birlikte 820 dolar ve 5 euro verdi. Hanife K.’yi telefondan ekleyen engelleyen Arıcı, daha sonra da 2 bin TL daha vermesi halinde borcu ödeyeceğini söyledi. Arıcı, istediği paranın verilmemesi halinde Hanife K.’nin ailesini arayacağını ve aşk yaşadıklarını söyleyeceğini belirterek şantaj yapmaya başladı. Arıcı, Hanife K.’ye “Pazartesi son gün. Şaka demiyorum ciddiyim. Parayı hazırla, 2000 TL” şeklinde tehdit mesajları attı.

Hanife K., farklı tarihlerde 4 bin 500 TL daha para daha ödemek zorunda kaldı. Şantajların ardı arkası kesilmeyince Hanife K., polise şikaytte bulundu. Suçlamaları kabul eden Arıcı hakkında 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.