DOLAR 32,3792
EURO 34,6801
ALTIN 2.400,83
BIST 10.043,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Sanal gerçeklik gözlüğü hediyeli 5 Çayı #186

02.08.2018
A+
A-

Bu haftaki yayınımızda hem teknoloji dünyasındaki son gelişmeleri yorumlayacağız hem de sizlere bir hediyemiz olacak.

Hediyeli 5 Çayı canlı yayınımız başlıyor!

Canlı yayınımız saat 17:00’da başlıyor! Canlı yayınımızı YouTube’da beğenip, #5Çayı etiketiyle Twitter’dan yayın linkini paylaşmak.

Apple zam yağmuru yaptı! 5 Çayı #183

Yine hediyeli bir canlı yayın ile karşınızdayız. Haftanın teknoloji gündemini yorumladığımız 5 Çayı canlı yayınımızın 182. bölümü ile saat 17:00‘da, her hafta olduğu gibi karşınızdayız. Bu yayınımızda bir kişiye FM 2018 video oyunu hediye ediyoruz! Hediyemizi kazanma şansı yakalamak için yayınımızı beğenmeniz ve #5çayı etiketi ile Twitter üzerinden yayını…

Hashtag #5çayı

Her Perşembe saat 17:00’da başlayan canlı yayınımızda, teknoloji dünyasında haftanın önemli haberlerini sizlerle birlikte yorumluyoruz.

ShiftDelete.Net YouTube kanalımızda canlı olarak yayınlanan programımızı kaçıranlar ise yine kanalımızdan tekrar bölümünü izleyebilirsiniz!

Bu haftanın dikkat çeken gelişmeleri

Galaxy Note 9 çıkış tarihi belli oldu

Samsung’un 9 Ağustos tarihinde resmi tanıtımını yapacağı Galaxy Note 9’un satışa çıkış tarihi belli oldu. Samsung Galaxy Note 9 çıkış tarihi belli oldu.

Asphalt 9 kısa sürede rekor kırdı!

Gameloft, Asphalt serisinin son oyunu Asphalt 9: Legends ile kısa sürede mobil arenada rekor indirme sayısına ulaştı.

NVIDIA GTX 1180 fiyatı dudak uçuklatıyor!

Merakla beklenilen yeni nesil NVIDIA GTX grafik kartı hem donanım gücü hem de fiyatıyla oyuncuların aklını başından alabilir. İşte, NVIDIA GTX 1180 fiyatı ve çıkış tarihi ile ilgili son bilgiler.

Huawei Mate 20 Lite ortaya çıktı!

Piyasadaki telefonları ile çok büyük bir yükseliş yakalayan Huawei, ürün gamına yeni bir model daha ekleyecek. Mate 10 Lite’ın devam modeli olan Huawei Mate 20 Lite ortaya çıktı.

LG V40 ThinQ’nun teknik özellikleri sızdırıldı!

LG’nin yeni amiral gemisi olması beklenen V40 ThinQ’nun detayları ortaya çıkmaya başladı. İşte LG V40 ThinQ özellikleri!

Migros, Xiaomi Mi 8 ve Redmi S2 satacak!

GPU Turbo teknolojili Honor Play tanıtıldı!

Huawei’nin alt markası olarak bilinen ve ülkemizde resmi olarak faaliyet gösteren Honor, GPU Turbo teknolojisine sahip Honor Play modelini tanıttı. İşte Honor Play özellikleri ve fiyatı!

FIFA 19 fiyatları büyük olay oldu!

PES 2019’un fiyatına yapılan zam büyük tepki görürken, FIFA 19 serisi halen forumlarda tartışılmaya devam ediliyor. İşte FIFA 19 fiyatları!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.