DOLAR 32,2691
EURO 34,8152
ALTIN 2.433,70
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Samsunspor – Pınar Karşıyaka Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Samsunspor – Pınar Karşıyaka Basket maçı ne zaman?

Basketbolseverler tarafından heyecanla beklenen karşılaşmalardan bir tanesi olan Samsunspor – Pınar Karşıyaka Basket maçının yaklaşması ile birlikte birçok kişi Samsunspor – Pınar Karşıyaka Basket maçı ne zaman? Sorusunu merak etmeye ve araştırmaya başladı. Peki, Samsunspor – Pınar Karşıyaka Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta?

17.12.2023
A+
A-

Samsunspor – Pınar Karşıyaka Basket maçı ne zaman? Sorusu maçı izlemek isteyen kişiler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Maçı televizyon üzerinden izlemek isteyen kişiler ise Samsunspor – Pınar Karşıyaka Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Samsunspor – Pınar Karşıyaka Basket maçı şifreli mi? Sorularını merak ediyor. Peki, Samsunspor – Pınar Karşıyaka Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Samsunspor – Pınar Karşıyaka Basket maçı ne zaman?

SAMSUNSPOR – PINAR KARŞIYAKA BASKET MAÇI NE ZAMAN?

Samsunspor ile Pınar Karşıyaka arasındaki Basketbol Süper Ligi maçı, 16 Aralık Cumartesi günü saat 18:00’de başlayacak. Maçı Bein Sports 5, beIN Sports Haber ve beIN Sports Tod TV kanallarından canlı olarak izleyebilirsiniz.

Bein Sports 5, Digiturk 81, Kablo TV 236 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir.

Bein Sports Haber, Digiturk 85, Kablo TV 223 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Bein Sports Tod TV, numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir. Maç, Samsun’da, Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu Stadyumu’nda oynanacak.

Haberler.com

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.