DOLAR 32,5680
EURO 34,9508
ALTIN 2.429,58
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

Samsung’un 150 Megapiksel kameralı birincil modeli sızdı! Samsung’un 150 Megapiksel kameralı birincil modeli sızdırıldı. bununla beraber Samsung 150 Megapiksel kamera…

07.05.2020
A+
A-

Samsung kamera teknolojisinde adından söz ettirme başarısını göstermiş durumda. Kendi modellerinin yanına öteki markalar için kamera üreten işyeri, öteki yandan geliştirmelere de devam ediyor. Ortaya meydana çıkan bir sızıntıya tarafından, yeni kamera teknolojisinin başlangıçta hangi Samsung modelinde kullanıcılığı da emin oldu.

Twitter’da Sleepy Kuma isimli hesap daha önceden kamera teknolojisi hakkında bir akış veri paylaşmıştı. Bu bilgide kameranın varlığı, Xiaomi kadar bu yılın son aylarında kullanılacağı gibi bilgileri aktarmıştı.

Galaxy S21 Ultra Camera Rumor)
Main 150MP+Tele 64MP+Wide 16MP+Macro 12MP+depth VGA ToF
OIS(Main, Tele, Selfie) or OIS(Main, Tele, Wide)
source : https://t.co/Mri958rh4d

— Sleepy Kuma (@Kuma_Sleepy) May 6, 2020

Bu paylaşımdan günler sonradan benzer hesaptan model bilgisi de geldi. Kaynak olarak ise Güney Kore’de faaliyet bildiren bir forum sitesi gösterildi. Sızıntıya kadar, Samsung’un 150 Megapiksel kameralı birincil modeli Galaxy S21 Ultra veya Galaxy S30 Ultra olacak.

Samsung 150 Megapiksel kamera özellikleri de benzer kaynak üzerinde paylaşıldı. Bilgilere kadar 150 Megapiksel ana kamera + 64 Megapiksel telefoto + 16 Megapikesl geniş açı + 12 Megapiksel makro + 3D ToF VGA şeklinde bir kamera kurulumu olacağı belirtildi. OIS teknolojisinin esas ve telefoto kamerada yer alması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.