DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

Samsung reklamında tam ekran sürprizi Samsung, bir süredir ekran altı kamera için geliştirmeler yapıyor. Samsung klima reklamında ilk tam …

01.05.2020
A+
A-

Ağustos ayında Galaxy Note 20 tanıtılacak. Şimdiye değin ortaya meydana çıkan sızıntılar, delik kamera tasarımının yeni Note için de kullanacağı yönünde.

Yeniden reklamda karşımıza meydana çıkan tasarıma bakılırsa, telefonun tasarımsal anlamda da Note serisine benzemediği besbelli.

Peki, Samsung bu tasarımı orta segment bir telefonunda mı kullanacak yahut bu sızdırılan görüntü yeni S30 ya da S21 olabilir mi? sırası gelmişken Samsung’un hangi isimlendirmeyi kullanacağı bilinmese de, S21 daha yakın gibi geliyor.

Daha önce de, Samsung S21 için ekran altı kamera kullanılacağı ve çerçevesiz bir ekran deneyimi sunabileceği haberleri ortaya çıkmıştı.

Galaxy S21 ön kameraya veda edecek! Peki nasıl?

Galaxy S20’nin arkasında gözler Galaxy Note 20’ye çevrilmiş olsa da, Galaxy S21 hakkında birincil bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Galaxy S21 ekran altı kamera teknolojisi ile gelecek

Samsung, uzun süredir ekran altı kamera teknoloisi ilerletmek için uğraşıyor. Fakat şimdiye kadar Samsung cephesinden böyle bir tasarımı görmüş değildik. Reklamda ise karşımızda kanlı, canlı bir tam ekran Samsung telefon duruyor.

Samsung, daha önce de kısa vakit sonra tanıttığı Galaxy Fold’un ilk görüntülerini sızdırmıştı. Tahminlerimiz, bu tasarımın S21 öncesi deneneceği yönünde. Oysa Samsung, bu teknolojide bir can sıkıntısı yaşamazsa yeni Amiral Gemisi bu tasarımla gelebilir.

Tam ekran teknolojisi gerçekte bir süredir, Oppo, Vivo gibi markalar kadar kullanılıyor. Samsung bu konuda birincil olmasa da, Huawei gibi rakiplerinin önüne geçmek istiyor olabilir. Zira ayrıca Huawei ayrıca de Apple cephesinde tam ekran için araştırmalar hızlanmış gibi görünüyor.

Peki siz ne düşünüyorsunuz, Samsung klima reklamında ekran altı kamera kullanılan  S21 için birincil ipucunu vermiş olabilir mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.