DOLAR 32,2695
EURO 34,6903
ALTIN 2.393,93
BIST 10.306,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Samsung katlanabilir telefon için tarih verildi!

04.09.2018
A+
A-

Verdiği söyleşi sırasında, Koh cihaz adını açıklamamış olsa da, yeni telefonunun Galaxy X veya Galaxy F adıyla çıkacağı bilinen bir şey. Samsung isim ve fiyat dışında bir de telefonun kullanım alanlarını net bir şekilde belirlemek zorunda. Bu konu hakkında konuşan Samsung CEO’su şöyle konuştu:

Katlanabilir durumdayken birçok iş için kullanılabilir olacak. Ama örnek olarak internette dolaşmak istediğinizde, telefonu düz hale getirmeniz gerekiyor. İşte bu kısım önemli, çünkü katlanmamış haldeyken eğer tablet ile aynı performansı verecekse, müşteri bu cihazı satın alsın? Bu yüzden her cihaz, her özellik, her gelişim son kullanıcı için anlamlı bir  mesaj taşımalıdır. Bu yüzden katlanabilir telefonu sunduğumuzda, cihazı alanların ‘İşte Samsung bu yüzden bunu yapmış.’ demelerini istiyoruz.”

Bakalım Kasım ayında bizlele buluşacak yeni Samsung telefonu neler sunacak?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.