DOLAR 32,2181
EURO 34,7486
ALTIN 2.411,86
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 17°C

Samsung Internet için önemli güncelleme

23.10.2019
A+
A-

Samsung’un yeni tarayıcısı 10. sürümünden Chromium 71 güncellemesine kavuşmuştu. Şimdi tarayıcının Chromium tabanı Chromium 75‘e güncellendi. Böylece tarayıcı, daha iyi bir internet deneyimi vaat ediyor. Ayrıca güncellemenin bu özelliği, tarayıcıdaki açılır pencereler ve güvenlik konusunda yenilikler de getiriyor.

Arayüz tarafında da değişiklik olması beklentiler arasında yer alıyordu. Ancak son güncelleme ne yazık ki arayüz tarafında bir yenilik içermiyor. Zaten arayüz güncellemeleri ve yenilikleri Samsung Internet tarayıcısının 10.2 sürümünde bizleri karşılamıştı. Sıradaki arayüz değişikliklerin de önümüzdeki birkaç aylık süreçte olacağı tahmin ediliyor.

Güncelleme henüz tüm kullanıcılar için yayınlanmış değil ancak yakın zamanda Türkiye’deki kullanıcılar da dahil birçok kullanıcıya ulaşması beklentiler arasında yer alıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.