DOLAR 32,3744
EURO 35,0015
ALTIN 2.325,97
BIST 9.090,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Samsung Galaxy Z Flip4 Tam 71 Farklı Renk Seçeneği ile Gelecek! (Say Desem Sayamazsın)

04.08.2022
A+
A-

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bir süredir 10 Ağustos’ta gerçekleştireceği Galaxy Unpacked etkinliği ile gündemde. Şirket, bu etkinlik kapsamında Galaxy Z Flip4 ve Galaxy Z Fold4 isimli katlanabilir ekranlı telefonlarıyla birlikte, Galaxy Watch 5 serisi akıllı saatlerini tanıtacak. 

Şimdiyse konuyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Samsung’un yeni ürünlerinin tamamı, Samsung İngiltere’nin sigorta şirketine ait internet sitesinde listelendi. Yapılan listeleme, yaklaşmakta olan ürünlerin depolama ve renk seçeneklerini gözler önüne serdi. 

Samsung telefonlarla ilgili detaylı bilgi için buraya tıklayın.

Galaxy Z Flip4, tam 71 renk seçeneğine sahip olacak!

Samsung Galaxy Z Flip4

Samsung’un internet sitesinde yer alan bilgilere baktığımızda, özellikle de Galaxy Z Flip4 ile ilgili detaylar şaşırtıyor. Öyle ki Samsung, bu akıllı telefonda tam 71 renk seçeneği sunacak. Evet yanlış duymadınız; Samsung Galaxy Z Flip4’te 71 farklı varyant bulunacak. Ancak bu renk seçenekleri, aslında farklı renk kambinasyonlarından olacak. Öyle ki telefonun çerçeve rengi bile özelleştirilebilir olacak. Siyah, gümüş ve altın renkli çerçevelerle gelecek olan Samsung Galaxy Z Flip4, gövdesinde ise yeşil, lacivert, mor veya sarı gibi tüm renkler yer alacak. Tüketiciler, katlanabilir gövdenin iki yarısında farklı renkler tercih edebilecekler. İnternet sitesinde yer alan bilgiye göre bu akıllı telefon, 128GB ve 256GB depolama alanı seçeneği ile satın alınabilecek.

Galaxy Z Fold4’te ise 3 renk seçeneği bulunacak

Samsung Galaxy Z Fold4

Samsung İngiltere’nin sigorta şirketi, Galaxy Z Fold4’ün ise 3 farklı renk seçeneğine sahip olacağını ortaya koydu. Bu renkler, bej, gri/yeşil ve siyah olacak. Tüketiciler, Galaxy Z Fold4’ü 256GB ve 512GB depolama alanı seçeneği ile satın alabilecekler. 512 GB’lik versiyonun bazı ülkelere özel olabileceği ifade ediliyor. Ayrıca bu telefonun 1 TB varyanta sahip olacağı da söylentiler arasında. İnternet sitesinde bu varyant ile ilgili hiçbir bilgi yok.

Samsung Galaxy Watch 5 serisi, toplamda 6 renk sunacak

Samsung Galaxy Watch 5

Samsung Galaxy Watch 5 serisinin renk ve özellikleri de ortaya çıkmış durumda. Edinilen bilgilere göre saatin normal versiyonu, 40 mm ve 45 mm olarak tercih edilebilecek. Her iki boyut seçeneği de mavi, altın, grafit ve gümüş renklere sahip olacak. Saat, Bluetooth veya LTE destekli olabilecek. Pro model ise yalnızca 45 mm boyutla satışa sunulacak. Bluetooth ve LTE versiyonlara sahip olacak akıllı saat, siyah ve titanyum renk seçeneği ile satın alınabilecek.

Samsung akıllı saatlerle ilgili detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.