DOLAR 32,3906
EURO 34,7999
ALTIN 2.401,07
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Samsung Galaxy Z Flip için video sızıntısı!

04.02.2020
A+
A-

Daha önce de Twitter’da sızdırdığı akıllı telefon görüntüleriyle bilinen Ben Geskin isimli Twitter hesabından yeni görüntüler geldi.

Samsung Galaxy Z Flip için sızan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Samsung Galaxy Z Flip – First Hands On Video pic.twitter.com/4b8Uzt5kRB

— Ben Geskin (@BenGeskin) February 2, 2020

Samsung’un geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü Galaxy Fold‘dab farklı bir katlanm olacak cihaz, 11 Şubat’ta resmi olarak Unpacked 2020 etkinliğinde tanıtılacak.

Bu cihazın, Galaxy Fold’a göre daha makul bir fiyatla tanıtılması bekleniyor fakat şu an fiyatla ilgili herhangi bir bilgi bulunmamakta.

Unpacked 2020 ses getirecek

Samsung’un her yıl düzenlediği Unpacked etkinliği bu yıl da iddialı bir şekilde teknoloji tutkunlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Bu etkinlik kapsamında, yeni Galaxy S ailesi tanıtılacak. Unpacked etkinliği artık Galaxy S ailesinin lansmanıyla özdeşlemiş bir hal aldı fakat, bu yıl Samsung Galaxy Z Flip’in de etkinliğin gözdesi olabileceği tahmin ediliyor.

Bu iki cihazın yanı sıra, teknoloji severler, kablosuz kulaklık Samsung Galaxy Buds Plus’ı da merakla bekliyor. Galaxy Buds’ın bu yılki versiyonu olacak cihazın da tanıtımı Unpacked 2020’de gerçekleşecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.