DOLAR 32,5143
EURO 34,9020
ALTIN 2.432,10
BIST 9.813,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Samsung Galaxy Z Flip 2, Stereo Hoparlörle Gelebilir

04.11.2020
A+
A-

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, dikine katlanan ilk akıllı telefonu Galaxy Z Flip’i bu yılın başlarında, Galaxy S20 ailesi ile birlikte tanıttığından, Galaxy S21/S30 ailesinin tanıtımı yaklaştıkça Galaxy Z Flip 2 ile ilgili sızıntılar da artmaya başlamış durumda.

Ricciolo adlı bir Twitter kullanıcısının paylaşımına göre Samsung’un ikinci nesil dikine katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Z Flip 2, selefinden farklı olarak stereo hoparlör ile karşımıza çıkacak. Hoparlör, bir akıllı telefon için en önemli özellikler arasında yer almasa da Galaxy Z Flip gibi üst düzey, pahalı bir akıllı telefonda mono hoparlör yer alması, büyük bir eksiklik olarak görülüyordu.

Galaxy Z Flip 2

Galaxy Z Flip 2 ile ilgili önceki sızıntılar ise Samsung’un cihazın ikinci ekranını büyütmek istediğini öne sürüyordu. Buna göre cihaz katlı haldeyken bildirimleri görmeye ve çağrıları yanıtlamaya yarayan ikinci ekran, Galaxy Z Flip 2’de 1,1 inç boyutunda olacak. Ayrıca cihazın 3’lü kamera kurulumu ve 120 Hz ekranla geleceği de diğer söylentiler arasında yer alıyor.

Haberimizin başında da aktardığımız gibi Galaxy Z Flip, bu yılın şubat ayında tanıtılmıştı. Bu nedenle Galaxy Z Flip 2’nin de 2021’in başlarında tanıtılması bekleniyordu. Ancak Ross Young isimli bir Twitter kullanıcısına göre Samsung, Galaxy Z Flip 2’nin lansmanını önümüzdeki yılın yaz aylarına ertelemiş durumda. Galaxy S21/S30 ailesi ise beklendiği gibi yılın ilk aylarında tanıtılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.