DOLAR 32,5148
EURO 34,9317
ALTIN 2.434,85
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Samsung Galaxy Tab Advanced 2 ortaya çıktı!

07.07.2018
A+
A-

Canlı görüntüleri sızdırılan tabletler, tasarımsal anlamda daha önce tanıtılan modeller ile büyük benzerlikler taşlıyor. Tab Advanced 2 ile başlamak gerekirse, bu temel anlamda Galaxy Tab A 10.1 2016‘nın güncellenmiş versiyonu olacak.

Bu nedenle Exynos 7870 işlemcinin yanı sıra 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanı cihaza eşlik etmeye devam ediyor. Tasarımsal açıdan, ana ekran tuşunun kaldırılması ilk dikkat çeken detay oluyor.

Ancak, buna rağmen çerçeve boyutlarında ciddi bir azalma olmamış. Advanced 2 XL’ın ise, 10.5 inçlik ekranı ile biraz daha büyük olacağı belirtiliyor. Daha ince çerçevelere sahip olan tabletin, donanımsal özellikleri şu anda bilinmiyor.

Samsung’un bu iki tableti ne zaman tanıtacağı şu anda bilinmiyor. Ancak, bazı kaynaklar Galaxy Tab S4 ile aynı etkinlikte tanıtılacağını ve isimlerinin tanıtım öncesinde Galaxy Tab A2 ve A2 XL olarak kısaltacağını iddia ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.