DOLAR 32,3950
EURO 34,7884
ALTIN 2.400,40
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Samsung, Galaxy S9 ile yerinde saydı

26.04.2018
A+
A-

Dünya genelinde yaklaşık 1 aydır satışta olan Galaxy S9 ve Galaxy S9+ için bugün araştırma şirketi Canalys yeni raporlarını yayınladı. Canalys‘in raporuna göre; Samsung bu 1 aylık dönemde toplamda 8 milyon Galaxy S9 ve Galaxy S9+ sevkiyatı gerçekleştirdi.

Raporda, çift kameralı Galaxy S9+ modelinin Galaxy S9’a göre daha fazla tercih edildiği bilgisi de yer alıyor.

Samsung Galaxy S9 Plus inceleme

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S9 Plus inceleme videosuyla karşınızdayız. Geliştirilmiş kamera ve güçlendirilmiş işlemcisiyle Samsung Galaxy S9 Plus hakkında tüm detaylar inceleme videomuzda sizlerle paylaşıyoruz.

1 ayda 8 milyon gibi bir rakam çok iyi görünse de, bir önceki yılın verileri ile karşılaştırılınca Samsung için iç açıcı olmayan tablo ortaya çıkıyor. Samsung, geçtiğimiz yıl yine 1 ay gibi kısa bir sürede 8 milyon adet Galaxy S8 ve S8+ satmayı başarmıştı. Galaxy S7 serisi ise ilk ayında 9 milyon adet satmayı başarmıştı.

Galaxy S9 satış rakamları

Galaxy S9+ 256 GB Türkiye fiyatı açıklandı

Galaxy S9+ 256 GB Türkiye fiyatı bugün açıklandı. Resmi olarak satılacak olan Galaxy S9+ 256 GB ile Android tutkunlarına dev bir depolama birimi sunuluyor. İşte Galaxy S9+ 256 GB Türkiye fiyatı!

Tasarımsal açıdan gözle görünür bir yenilik sunmayan Galaxy S9 serisinin ilgi görmediği açıkça ortada. Üzerine koyamadan yoluna devam eden Samsung, yerinde saymayı önümüzdeki aylarda tanıtacağı Galaxy Note 9 modeli ile aşacak gibi görünüyor.

:: Galaxy S9 satın almayı düşünüyor musunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.