DOLAR 32,2510
EURO 34,8024
ALTIN 2.423,28
BIST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 19°C
Çar 19°C
Per 22°C
Cum 22°C

Samsung, Galaxy S30/S21 İçin Olduğu Düşünülen Yeni Bir Marka Oluşturdu

27.10.2020
A+
A-

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, son günlerde hareketli bir sürecin içerisine girdi. Şirket, ilk olarak geçtiğimiz hafta “Blade Bezel” ismini marka haline getirdi. Bu marka, Samsung’un akıllı telefonları, dijital kameraları ve video oynatmalarıyla ilgiliydi. Bununla yetinmeyen Samsung, şimdi de “Samsung Blade” olarak isimlendirilen yeni bir marka oluşturdu. 

LetsGoDigital tarafından keşfedilen Samsung’un yeni markası, Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi (EUIPO) aracılığıyla resmileşmiş durumda. Markalaşma belgeleri içerisinde yer alan bilgilere göre şirket, bu marka altında görüntü panelleri, düz panel ekranlar, akıllı telefon ekranları, OLED paneller ve dokunmatik panellere sahip ekranlar duyuracak. Teknik eleştirmenler, bu markanın Samsung’un yaklaşmakta olan amiral gemisi telefonu Galaxy S30/S21‘le ilgili olabileceğini düşünüyorlar.

İşte EUIPO’da yer alan o bilgiler

Samsung Blade

Bazı iddialara göre Samsung, yeni amiral gemisi telefonunu bu yıl biraz daha erken bir tarihte duyuracak. Hatta edinilen bilgilere göre Galaxy S30/S21, ocak ayında piyasaya sürülmüş olacak. İşte bu iddialar kafaları kurcalarken şirketin giriştiği yeni markalaşma süreçleri, bu markaların Galaxy S30 ya da Galaxy S21 olarak isimlendirilecek yeni amiral gemisi telefonlarla bağdaştırılacağını düşündürüyor. 

Samsung, markalaştırdığı her iki isimle ilgili de bir açıklama yapmadı. Ancak Samsung Blade’in doğrudan ekranlara odaklanıyor oluşu, şirketin önümüzdeki süreçte yeni ürünlerle de karşımıza çıkabileceğini gösteriyor. Samsung’un yeni markaları ile neler yapacağını ise önümüzdeki aylar, belki de yıllar gösterecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.