DOLAR 32,5541
EURO 34,8975
ALTIN 2.435,78
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Samsung Galaxy S20 FE ve S20 FE 5G, Samsung’un Web Sitesinde Ortaya Çıktı

31.08.2020
A+
A-

Daha çok piyasaya sürdüğü akıllı telefonlarla tanıdığımız teknoloji devi Samsung, Galaxy S serisinin yeni nesil amiral gemilerini bu yılın başlarında tanıtmıştı. Samsung Galaxy S20, Galaxy S20 Plus ve Galaxy S20 Ultra olmak üzere toplam üç farklı versiyonla piyasaya sürülen akıllı telefon ailesi, görünüşe göre önümüzdeki dönemlerde yeni üyeler kazanacak.

Bildiğiniz gibi Samsung, Galaxy S ve Galaxy Note modellerini tanıttıktan bir süre sonra bu cihazların daha bütçe dostu olan ‘Lite’ sürümlerini piyasaya sürüyor. Samsung’un bir süredir Galaxy S20’nin uygun fiyatlı bir sürümü üzerinde çalıştığını biliyorduk ancak telefonun ‘Galaxy S20 Lite’ değil de ‘Galaxy S20 FE’ olarak adlandırılacağını daha önceki sızıntılar sayesinde öğrenmiştik. Şimdiyse bu model, Güney Koreli firmanın web sitesi üzerinde tespit edildi.

Samsung Galaxy S20 FE ve Galaxy S20 FE 5G, Samsung’un web sitesinde ortaya çıktı:

Samsung Galaxy S20 FE

Samsung’un web sitesinde tespit edilene göre uygun fiyatlı modeller Galaxy S20 FE ve S20 FE 5G olmak üzere iki farklı versiyonla piyasaya sürülecek. Bu da firmanın yeni uygun fiyatlı Galaxy S20 modelinin bazı pazarlarda LTE, bazı pazarlarda ise 5G desteğiyle birlikte piyasaya sürüleceği anlamına geliyor. Sitede ayrıca, Galaxy S20 FE’yi satın alanlara dört aylık YouTube Premium aboneliği hediye edileceği bilgisi de yer alıyor.

Geçtiğimiz haftalarda sızdırılan Galaxy S20 FE görselleri, cihazın 6,4 – 6,5 inçlik bir ekrana sahip olacağını bizlere gösteriyordu. Galaxy S20+’a kıyasla nispeten küçük sayılabilecek bu ekranın 120 Hz olması beklenirken, ön kameranın da 32 MP çözünürlüğünde olacağı düşünülüyor. Cihazın donanım tarafında Exynos 990 yonga setini mi kullanacağı yoksa Snapdragon 865 ile mi piyasaya sürüleceği ise henüz bilinmiyor.

Güney Koreli firma, özellikleriyle büyüleyen yeni nesil Galaxy Note 20 ailesini geçtiğimiz günlerde tanıtmıştı. Bu sebeple yakın zamanda yeni bir lansman beklenmiyor fakat sektöre yakın kaynaklar, firmanın Galaxy S20 FE modelini önümüzdeki ekim ayında piyasaya süreceğini belirtiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.