DOLAR 32,1996
EURO 34,7918
ALTIN 2.420,83
BIST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 19°C
Çar 19°C
Per 21°C
Cum 23°C

Samsung Galaxy S10 modelinden bomba sızıntı!

14.11.2018
A+
A-

Yapmış olduğu isabetli sızıntılarla tanınan Evan Blass Galaxy S10 modelinin özelliklerini gözler önüne serdi. Bildiğiniz üzere Samsung, Galaxy A8s modeli ile birlikte ekrana gömülü kamera tasarımına geçiyor. Böylece yeni nesil akıllı telefonlarındaki ekran çerçevesini kaldıracak olan teknoloji devi, ekranın içine gömeceği kamera sensörleri ile ekran-kasa oranını maksimum seviyelere çıkartacak.

Evan Blass tarafından aktarılan bilgilere göre Samsung, Geliştiriciler Konferansı’nda tanıttığı ve Infinitiy O adını verdiği ekran tasarımı ile karşımıza çıkacak. Samsung bu ekran tasarımında ekranın tam ortasına bir delik açacak ve bu deliğe kamera sensörü yerleştirilecek.

Yeni amiral gemisi ile birlikte yepyeni bir kimliğe bürünecek olan Galaxy S serisi bambaşka bir boyuta taşınacak. Blass ayrıca, yeni amiral gemisinde Infinity O adı verilen ekrana entegre edilecek olan parmak izi okuyucusuyla da ilgili önemli iddialarda bulundu.

Few preliminary Galaxy S10 details:

– “Punch hole” style selfie cam cutout (sounds like Infinity-O display).
– Ultrasonic, in-display FPS
– Three rear cameras (standard/wide/tele)
– One UI over Android Pie

— Evan Blass (@evleaks) November 13, 2018

Blass’a göre Samsung yeni akıllı telefonunda Ultrasonik sensörlere yer verecek. Bu sensörler sayesinde daha hızlı ve güvenli bir parmak izi tarayıcısı deneyimini kullanıcılarına yaşatacak olan Samsung, bu konuda tüm dikkatleri üzerine çekmeyi hedefliyor.

Samsung Galaxy S10 kamera özellikleri ile de çok konuşulacak!

Kamera özellikleri konusuna da değişen Blass yeni amiral gemisinin üçlü arka kamera kuruluma ev sahipliği yapacağını özellikle belirtiyor. Bu kameralar ise geniş açı, telefoto ve normal kamera olarak karşımıza çıkıyor. Tahminen Samsung’un geride bıraktığımız ay tanıtmış olduğu yeni nesil ISOCELL sensörlerinin yeni amiral gemisinde yer alacağı düşünülüyor.

İlk olarak söz konusu bu kamera sensörlerini önümüzdeki yıl MWC 2019‘da tanıtılacak olan Galaxy S10 modellerinde kullanılacak. 32 ve 48 Megapiksel değerlerine sahip olan bu sensörler yüksek çözünürlüğü ile akıllı telefonları tabiri caizse adeta profesyonel birer fotoğraf makinelerine çevirecek.

Dünya’nın ilk dört kameralı akıllı telefonu ile pazara damgasını vuran Samsung, 0.8 mikrometre seviyesindeki yeni görüntü sensörleri ile çoklu kamera düzenindeki telefonlara yeni bir nefes getirmeyi de hedefliyor.

Son olarak Samsung Galaxy S10 tahmin edebileceğiniz gibi kutudan Android Pie ve yeni tanıtılan One UI arayüzle çıkacak. Peki, tüm bu özellikler yeni akıllı telefonun fiyatına ne kadar etki eder? Sizce,S10 modelinin fiyatı ne kadar olur? Yorumlarınızı bekliyoruz…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.