DOLAR 32,2562
EURO 35,0530
ALTIN 2.466,98
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C

Samsung Galaxy S10 güncelleme aldı! S20’den önde Samsung Galaxy S10 için güncelleme geldi. Gelen bu güncellemeyle birlikte Galaxy S10, daha yeni model…

31.07.2020
A+
A-

Ağustos güvenlik yamasını temel alan yeni güncellemeyle birlikte model, daha güvenli hale geldi. Sürekli geliştirilen güvenlik yamaları her firma tarafından olduğu gibi Samsung tarafından da kullanıcılara ulaştırıyor. Güncelleme güvenlik konusunda olduğu gibi bazı donanımsal iyileştirmeleri de beraberinde getirdi.

Güncelleme, sistem iyileştirmeleriyle birlikte kamera ve Wi-Fi donanımlarının daha kararlı çalışabilmesini sağlayacak. Güvenlik yama düzeyi Ağustos 2020 olan güncelleme, Galaxy S20 sınıfının da önüne geçti. Çünkü bu güvenlik yama düzeyi S20’den önce Galaxy S10 güncelleme paketi içinde yer aldı.

Güncellemeyi alan cihazlar Galaxy S10, Galaxy S10e ve Galaxy S10 Plus olarak kendisini gösterdi. Android 10 tabanlı One UI 2.1 kullanan bu cihazların One UI 2.5 ya da One UI 3.0 sürümlerine geçeceği de belirtiliyor.

Güncellemeyi kurmak için Ayarlar > Yazılım güncellemesi > İndir ve yükle kısmına gitmek gerekiyor. Güncelleme sürümü de G97xFXXU8CTG4 olarak kendisini gösterdi. Güncellemenin kademeli olarak ülkelerle ve kullanıcılarla buluşacağını belirtmekte yarar var.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.