DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Samsung 8 farklı cihaz için Oreo müjdesi verdi!

26.07.2018
A+
A-

Oreo güncellemesini Aralık ayında alacağı düşünülen cihazlar şu şekilde: Galaxy A9 Pro, Galaxy C7 Pro, Galaxy C9 Pro, Galaxy J7 2017, Galaxy J7 Neo, Galaxy On5 (2016), Galaxy On7 (2016) ve Galaxy On7 (2018).

Tabii ki bunlar tahmin edilenler. Kaynaklar daha fazla telefonun da güncellemeyi alabileceğini söylüyor. Eğer açıklanan tarihler doğruysa, bu güncellemelerin Türkiye’ye gelmesi 2019 başını bulacaktır. Android P‘nin de çok yakında yayınlanacağı düşünülünce Samsung baya bir geride kalmış oluyor.

Samsung‘un Ağustos, Eylül gibi resmi bir açıklamayla daha fazla cihaza Oreo güncellemesini getireceğini ummaktan fazlasını yapamıyoruz. Piyasada, orta segmentte ve giriş seviyesinde pazar payını büyütmek isteyen firmanın güncellemelerde daha aktif olması gerektiği görüşü hakim. Markalar genellikle o seneye ait ürünlerin satışını arttırmayı planladıkları için güncelleme takvimini de ona göre yapıyorlar. Ancak mevcut kullanıcıları da küstürmemek gerekiyor.

Android Oreo güncellemesinin cihazına ulaşıp ulaşmadığını öğrenmek için ayarlardan yazılım güncellemesine ilerlemeniz gerekiyor. Eğer sürekli olarak kontrol etmek istemiyorsanız güncellemeleri otomatik indir ayarını açmanız gerekiyor.

Peki siz ne düşünüyorsunuz, Samsung Oreo güncellemelerinde kullanıcısını tatmin etmeyi başardı mı?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.