DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Samsun’da akraba dehşeti!

01.05.2020
A+
A-

Sabah Gazetesi’nden İlhan Demircioğlu’nun haberine göre Samsun’un İlkadım ilçesindeki Hastane mahallesinde yaşamış Huriye ve Sabri Karadeniz çiftinin oğlu, sözde önceki gece saat 23.30 sıralarında, ayrıca komşuları keza de akrabaları olan Sultan Karadeniz’e (66) küfür edip kaçtı. Bu duruma çok sinirlenen Sultan Karadeniz, pompalı tüfeğini alarak Huriye ve Sabri Karadeniz çiftinin evine gitti. Zanlı, Sabri Karadeniz’e, “Oğlun bana küfür etti, buraya getirin” dedi. İki akraba arasında başlayan taştırmaya, gürültüyü duyarak gelen Huriye Karadeniz de katıldı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüşünce, Sultan Karadeniz, Huriye ve Sabri Karadeniz çiftine ateş açtı. Çift kanlar içinde yere yığılırken, agresif pompalı tüfeği olayın yaşandığı binanın arkasına atarak kaçtı. Olayı görebilen komşular hemencecik 112 Acil Servis ve 155 Polis İmdat Hattı’nı arayarak destek istedi. Kısa zaman daha sonra eve gelen sağlık durumu ekipleri, 44 yaşındaki 3 çocuk annesi Huriye Karadeniz’in yaşamını yitirdiğini belirledi.

KISKIVRAK YAKALANDI

Ağır yaralanan Sabri Karadeniz (48) ise durum uygun yapılan birincil müdahalenin ardından ambulansla Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Talihsiz kadının cesedi, durum yerinde yapılan incelemenin ardındaki otopsi için morga kaldırıldı. Harekete geçen ilçe güvenlik müdürlüğü ekipleri, zanlı Sultan Karadeniz’i kısa zaman sonra yakaladı. Kararsız, sıhhat kontrolünün arkasından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu’na götürülerek sorguya alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.