DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 19°C

Sakla Beni’de Kont Ziya’dan Kadir’e destek! “Mete, İncila için çırpındıkça batıyor”

Star TV’de perşembe akşamları izleyiciyle buluşan Sakla Beni’nin 8. bölümüne; Kont Ziya’nın İncila’nın sözlüsü Kadir’e kol kanat germesi damga vurdu. İşte Sakla Beni son bölümde yaşananlar…

22.12.2023
A+
A-

Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu, Asude Kalebek ve Cemre Baysel‘in paylaştığı “Sakla Beni” dizisinin 8. bölümünde; İncila’nın evlilik kararı ve Kont Ziya’nın Kadir’e “Ailemizin bir ferdi olacaksın” demesi dikkat çekti.

İNCİLA’DAN ŞAŞIRTAN KARAR

Sakla Beni son bölümde; İncila’nın evlenme isteği evdeki herkesi şoke etti. Kararından dönmeyen İncila, gitmek isteyince Naz, “Sen daha dün evlenmemek için Ozan’la kaçmıyor muydun?” diye sordu.

“BENİM DERDİM SENSİN NAZ”

Ozan ve İncila‘nın kaçışı herkes için ikinci bir şok olurken; Naz, İncila’yı alıp odasına gitti. İncila’yı evlenmemesi konusunda “Bu adam deli, evi bastı. Köprüden önceki son çıkıştasın” diye uyardı.

Kadir’in öyle biri olduğunu ifade eden İncila’ya inanmayan Naz, “Sen benden bir şeyler gizliyorsun. İşin aslını söyle. Ne yapmaya çalışıyorsun? Gerçeği açık açık söyle” dedi.

Bunun üzerine İncila da “Benim derdim sensin. Sıkıldım ben bu hayattan, ben senin oyuncak bebeğin değilim. Ben artık kendi hayatımı yaşamak istiyorum. Bu benim hayatım, bırak artık hayatımı yaşayayım” sözleriyle tepki gösterdi.

NAZ’DAN İNCİLA’YA: ÇÖPLÜĞÜNE DÖN

Aynı anlarda Kadir de Ozan’ı İncila ile kaçması konusunda sıkıştırırken; Naz da İncila’ya “Nankörsün sen. Ben olsam kenar mahalle köşelerinde çoktan böyle bir adamla evlenmiştin. Git, çöplüğüne dön” diye bağırıp onu kovdu.

İçeri dönüp herkesle helalleşen İncila, Kadir ile giderken; Naz da “Bırak gitsin Mete. Bundan sonra başın sıkışınca beni arama sakın” dedi.

“AT YÜZÜĞÜ KURTUL BENDEN”

Kadir ile kapıdan çıktığı gibi ona kızan İncila, evlilikten korktuğu için kaçmak istediğini söyledi. İncila’yı babaannesine götüren Kadir ise onun kaçacağından bahsetti. Dedesi ve eniştesi İncila’nın üzerine giderken Afife de torununu korudu. Kendisine kimsenin hak vermediğini belirten Kadir’in öfkelendiğini gören İncila, “Madem bana bu kadar güvenmiyorsun, at o yüzüğü kurtul benden” dedi.

Bunun üzerine babaanne Afife; Kadir’i, eşini ve oğlunu evden yolladı. Torununu karşısına alan Afife, ona tekrar Kadir’i isteyip istemediğini sordu. İncila, evlenmek istediğini söylerken; o sırada eve gelen Müberra da annesine kızdı.

Üçü otururken Mete’nin telefonuyla şoke olan İncila, halasının isteğiyle hoparlörü açtı. Mete de Naz’ın kendisini odaya kilitlediğini söyleyip ondan yardım istedi.

İncila Naz için yola koyulurken; Gülten de oğlu Mete eve gelmediği için evi birbirine kattı.

İNCİLA VE METE KARŞI KARŞIYA

Mete’nin bekar evine gidince Naz’ın orada olmadığını gören İncila; kendisinden uzak duramayan Mete’ye tepki gösterirken, “Yıllardır hayalini kurduğum sen, tam bir hayal kırıklığı çıktın” dedi. Mete de ısrarla onu çok sevdiğini söyledi.

İncila gözyaşlarıyla Mete’nin yanından ayrılıp evine gittiğinde Kadir’i karşısında gördü. Ona çiçek alan ve çocukken çok sevdiği çikolatayı getiren Kadir, giderken; “Bir şey olursa ara. İki elim kanda olsa gelirim” dedi.

NAZ, KONT ZİYA’YA HER ŞEYİ ANLATTI

Kont Ziya, kendi elleriyle patates yemeği yapıp herkesi sofraya toplarken; Mete’ye de annesini doktora götürmediği için kızdı. Gün içerisinde bir sürü şey yaşadıklarını ifade eden Naz ise onların evlerini magandaların bastığını söyledi.

Aynı anlarda Atıf’ta Cemile ile İncila konusunda konuştu. İçi rahat etmeyen Atıf, İncila’nın babaannesiyle görüşmek istedi.

ZİYA’DAN ATIF’A GÖZDAĞI

Yaşananları duyan Ziya ise Mete’yi alıp Atıf’a gitti. Artık Atıf’ın evini kendi adamlarının koruyacağını söyleyen Ziya, kamera kayıtlarını da izledi. Bu durumu İcila’ya haber veren Emine ise “Senin aşık olduğun adam Mete Bey mi?” diye sordu.

Mete, Naz’ı dedesi Ziya konusunda uyarırken; İncila babaannesiyle alışverişe çıkacağını Kadir’e haber verdi. Kadir de annesini onların yanına bırakacağını ifade etti.

KONT ZİYA’DAN KADİR HAMLESİ

Ancak Kadir ile görüşmek isteyen Ziya, harekete geçti. Onu dinleyen Kont Ziya, Kadir’i haklı buldu. Mete’nin bu konuya isyan etmesine sinirlenen Ziya, ona tokat atıp “Bu konu bizim için kapandı” diye son sözü söyledi.

METE’DEN KADİR’E OTOPARK SÜRPRİZİ

Ancak bunu kabul etmeyen Mete ise Kadir’in devralmaya çalıştığı otoparka gitti. Kadir’e sürpriz yapan Mete, otoparkı devraldığını açıkladı.

AFİFE, ZİYA’YI UYARDI

Kadir’in başına gelenleri öğrenen İncila, Mete’ye hesap sormaya giderken; Afife de yıllar önce kendisini Atıf’tan ayıran Kont Ziya’ya gitti. İncila’nın torunu olduğunu ifade eden Afife, ondan uzak durması için Ziya’yı uyardı.

“ARTIK AİLEMİZİN BİR FERDİ OLACAKSIN”

Aynı anlarda Mete’ye herkesten korkması gerektiğini söyleyen İncila, karşısına gelen Naz’a da karar değiştirmediğini “Bizi rahat bırakın” sözleriyle ifade etti.

Onları kapıda gören Ziya ise Kadir’e “Sen ailemizin bir ferdi olacaksın. Ootoparka seni ortak yapacağım, sen işleteceksin. Kızımızın düğününü de tez zamanda yapacağız” ifadelerini kullandı.

İncila’nın evlenme isteği ve Ziya’nın Kadir hamlesine sosyal medyadan yorum yağdı.

“İncila artık net bir karar vermeli”
“Şimdi yandın Mete”
“Kont Ziya son sözü söyledi”
“İncila için zor günler şimdi başlıyor”
“İncila, Mete’den uzak durayım derken; Ziya’nın Kadir’i kendilerine ortak yapması”
“Afife her şeyi karıştırdın”
“Kesinlikle Kadir ile evlenmemeli”
“Mete, İncila için çırpındıkça batıyor”

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.