DOLAR 32,5148
EURO 34,9317
ALTIN 2.434,85
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Şahane Cuma’da en çok ilgi çeken ürünler belli oldu MediaMarkt Şahane Cuma kampanyası kapsamında farklı kategorilerde çeşitli rekorlar kırıldı. En çok tercih…

04.12.2019
A+
A-

MediaMarkt Şahane Cuma kampanyası ile birlikte tüketiciler birçok farklı kategorideki ürünü uygun fiyatlarla aldı. Hem internet sitesinde hem de MediaMarkt mağazalarında başlayan kampanya ile kampanya tarihinin en yüksek satış rakamlarına ulaşıldı.

MediaMarkt Türkiye‘nin online satış kanalı mediamarkt.com.tr, açıklanan verilere göre, gerçek zamanlı trafikte 10 kat artış yaşadı. Böylece tüm zamanların en yüksek aylık online trafiği elde edildi.

Ayrıca MediaMarkt Türkiye’yi Şahane Cuma gecesinde milyonlarca kişi ziyaret etti. MediaMarkt Türkiye elde ettiği online trafiğinin yanı sıra aynı zamanda en yüksek günlük satış rekoruna da erişti. Böylece aylık satış rekorunu da kırmış oldu.

MediaMarkt İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım, “Perşembe gecesi Metropol İstanbul AVM mağazamızda başlattığımız kampanya ile Şahane Cuma tarihimizin satış rekoruna ulaştık” dedi. Gökyıldırım, en çok ilgi çeken ürünlerin aksesuarlar, akıllı telefonlar ve oyun konsolları olduğunu söyledi. Ayrıca, indirimlerin önümüzdeki süreçte devam edeceğinin de altı çizildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.