DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan Kadir İnanır Açıklaması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ünlü oyuncu Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar ve Kadir İnanır hakkında son durum.

24.03.2024
A+
A-

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan Açıklama

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bu sabah İstanbul Beykoz’daki evinde inme geçiren usta oyuncu Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Kadir İnanır, 74 yaşındayken bilinci kapalı bir şekilde Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmişti.

Kadir İnanır’ın Ameliyatı ve Durumu

Kadir İnanır'ın Ameliyatı ve Durumu

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kadir İnanır’ın tıkalı olan serebral arter damarının başarılı bir operasyonla açıldığını ve şu anda yoğun bakımda olduğunu belirtti. İnanır, entübe edilmiş ve uyutulmuş bir şekilde takip altında tutuluyor. Klinik seyri ve beyin görüntülemeleri değerlendirilerek uyandırılması planlanmaktadır.

Ünlü sanatçının hayat arkadaşı Jülide Kural da pıhtının temizlendiğini ve Kadir İnanır’ın güçlü bir kişi olduğunu vurgulayarak, “Bu süreci de atlatacaktır” dedi.

  • Kadir İnanır’ın geçirdiği inme sonrası ameliyat edildi.
  • Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İnanır’ın uyandırılmasının planlandığını açıkladı.
  • İnanır’ın hayat arkadaşı Jülide Kural da durum hakkında bilgi verdi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.