DOLAR 32,4954
EURO 34,9187
ALTIN 2.437,70
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Şafak Sezer’den Ersin Korkut ve Büşra Pekin’e salvo!

19.05.2020
A+
A-

Başrolünde yer aldığı filmler hakkında konuşan 49 yaşındaki oyuncu Şafak Sezer, ‘Kutsal Damacana’ hakkında dikkat çeken bir itirafta da bulunarak “İlk başrolüm, çok güzel bir film, hayatımdaki en hoş film. Ömrümün en çok enerjisini buraya verdim. Ne kadar acı bir şey; Ersin Korkut ve Büşra Pekin, bir kere bile ‘Kutsal Damacana’da oynadıklarını söylemediler. Büşra Pekin ve Ersin Korkut’la hayatları baştan başa yeniden çalışmam. Hiçbir vakit, asla!

Sette hiçbir musibet olmadı, bir sebebi varsa yazıklar olsun. Onlara hayatları boyunca en hoş hediye verildi. ‘Kutsal Damacana’da oynadım’ diye insan CV’sine ekler. ‘Acaba bir adaletsizlik mı yaptım?’ diye düşünüyorsun. Tersine çok da iyilik yaptım. Ersin tanınıyordu, fakat Büşra bu filmle şan oldu. Ersin’i, Yılmaz Erdoğan’dan istedik. Büşra ve Ezgi (Mola) geliyordu. Yapımcı abimiz ‘Büşra’yı oynatsana’ dedi. Ben bu kafayı da anlamıyorum. Bir film çektikten daha sonra başka bir havaya bürünen gençleri anlamıyorum. Kendilerini kral sanıyorlar. Sonra sana laf atmaya kalkıyorlar. Sanıyorlar ancak bizim kulağımıza gelmiyor. Bu alem adaletsizlik yapılmaya, ihanete gelmez.” biçiminde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.