DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Sadettin Saran ayrılık sonrası soluğu nerede aldı?

11.12.2019
A+
A-

Özel hayatında işler sarpa sarınca Avusturya’daki Viva Mayr Kliniği’nde detoks kampına giren Sadettin Saran, Emina Jahovic ayrılığı sonrası da kural bozmadı. Diş hekimi eski eşinden 2017’de boşanınca soluğu Wört Gölü kıyısındaki merkezde alan Saran, geçen ay da Jahovic’le ayrılır ayrılmaz aynı yere gitti.

Takvim Gazetesi’nin haberine göre Sırp şarkıcıyla evlilik planları yaparken ayrılan Saran’ın yakın bir dostuna “Emina ile ayrılmakta çok zorlandım” dediği öne sürüldü.

Sosyetik iş adamı, teknolojiden uzak doğayla iç içe huzur buldu. Gözlerden uzak stres atan işadamı hakkında Sırp basını tarafından şok bir iddia ortaya atıldı. Sırp basını, her ayrılık sonrası Viva Mayr Kliniği’nde kampa giren Saran’ın Emina Jahovic’le geçen yıl başlayan aşkın bitmesiyle depresyona girdiğini iddia etti.

Sadettin Saran’la aşkı adım adım evliliğe giden Emina Jahovic, iş adamını eski eşi Mustafa Sandal’dan olan oğulları Yavuz ve Yaman ile de tanıştırmıştı.

Bir haftalık terapi yakışıklı iş adamına 10 bin euro yani yaklaşık 65 bin liraya mal oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.