DOLAR 32,5870
EURO 34,7196
ALTIN 2.498,90
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Saç fırçasını 3 adımda doğru şekilde temizleme tekniği

01.08.2021
A+
A-

1) Günlük bakımını yapınABONE OL

1) Günlük bakımını yapın

Fırçayı bir elinizle tutarken diğer yandan tarağı kavrayın. Tarakta sivri uçlu bir sap varsa dişleri tutun (sapı değil) ve saçları çıkarmak için sapın ucunu kılların arasından birkaç kez geçirin.

Ayrıca tarağın dişlerini, saç fırçasının kılları arasında biriken saçları çıkarmak için dipten uca doğru yukarıya ittirebilirsiniz. Böylece çıkan saçları kolayca alıp atarsınız.

2) Her ay şampuanla yıkayın

2) Her ay şampuanla yıkayın

Ayda bir saç fırçanızı şampuanlayarak kiri, yağı ve birikmiş saç ürünü artıklarını temizleyin. Sapı tutarak fırçanın başını bir kase ılık su içinde döndürün.

Sonra bir diş fırçasına 1-2 damla şampuan damlatın ve diş fırçasını kullanarak saç fırçasının kılları ile saç fırçasının dip bölümünü ovalayın.

Fırçayı temiz su dolu bir kase içinde döndürerek durulayın. Saç fırçanızı suya batırmayın çünkü bu, dipteki yastık kısmına ve ahşap bölümlerine zarar verebilir.

3) 1 gece boyunca kurutun

3) 1 gece boyunca kurutun

Temiz, ıslak fırçayı gece boyunca kuruması için kılları aşağı bakacak şekilde kuru bir havlunun üzerine koyun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.