DOLAR 32,3522
EURO 34,5666
ALTIN 2.382,59
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C

Saç Dökülmesini Önleyen Kürler

16.06.2020
A+
A-

Saç dökülmesini önleyen kürler hakkında bilinmesi gereken esas hususlar nelerdir? Saç bakımı ile alakalı hangi doğal malzemeler kullanılmalıdır? Saç bakımı yapılırken bununla birlikte beslenme de önem arz eder mi? Sizin için tüm bu detayları en detaylı şekilde inceledik. Bu hususlara dikkat ederek şahane bir gelişim kaydedebilirsiniz. Devamı haberimizde!

SAÇ DÖKÜLMESİ SORUNU NASIL ÇÖZÜLÜR?

Saç dökülmesini önleyen kürler uygulanırken şahısların daha ziyade doğal ürünler tercih etmek istedikleri net bir biçimde görülmektedir. Uygulayabileceğiniz kürlerden bazıları;

Hindistancevizi yağı en sevilen seçenekler arasında kendini göstermektedir. Bu noktada son dönemlerde popülerlik kazanmasına karşın uygulama alanının büyük ölçüde genişlediği de net şekilde görülüyor.

Argan yağı bir öteki adı ile Moroccan Oil de sevilen seçenekler aralarında kendini göstermektedir.

Saç köklerini besleyecek olan fantastik bir kür uygulayarak ve aynı şekilde durulama aşamasında da kuru şampuanlama süreci sonrasında ılık su kullanarak arınmayı sağlayabilirsiniz. Bu eşsiz işlem saçlarınızın her tarafta kendine gelmesini olası kılacaktır.

Bu süreç içerisinde tek bir uygulamanın hiçbiri süre yeterli olmayacağını ve sürecin galibiyet anahtarının şüphesiz ahenkli başvuru formu olduğunun da hem dile getirilmesi gerekiyor. Saçlarınızın dökülmesinin önüne geçebilmek için en doğru yerdesiniz!

KAN DEĞERLERİNİZE DİKKAT!

Saç dökülmesini önleyen kürler kullanırken aynı zamanda kan değerleriniz hakkında da data sahibi olmanız gerekiyor. Kan değerleri düşük olan kişiler her ne kadar verimli kürler uygulasa zeka elde edilecek olan verimliliğin yükselmeyeceğinin de haberdar olmalısınız. Saçların şiddet kazanması için vitamin ve mineral desteği alabilirsiniz. Tabii fakat bunun için doktorunuzdan onaylama almanız gerekir. Uzmanlar ekstra biotin kullanımının da saçlara büyük oranda katkı sağladığını dile getirmektedir.

CEVİZ KABUĞU KÜRÜ NE İŞE YARAR?

Saçlarınızın daha seri bir şekilde uzamasını isterseniz sizin için en olağanüstü seçeneklerden biri muhakkak ceviz kabuğu kürü olacaktır. Ceviz kabuğu kürü sayesinde harika bir gürleşme elde edeceksiniz. Kaynar suyun içerisine keza cevizin çeper kısmını keza de doğrudan doğruya kabuklarını eklemelisiniz. 1 saat değin kaynar suda demlenmesini sağlamalısınız. Ilık bir ayla geldikten anında sonradan saç köklerinize uygulayabilirsiniz. Hem saç dökülmeleri önlenecek keza de köklerin cılız yapısı ile çaba etmek için bir fırsat yakalanacaktır. Cevizin yemiş olarak tüketilmesi de saçı güçlendirir!

BESIN DÜZENİNİZ SAÇLARINIZIN SAĞLIĞINI KAZANMASINA KATKI SUNUYOR MU?

Gida düzeniniz saçlarınızı her tarafta sağlığına kavuşturacak harika bir etki sunmaktadır. Bu noktada fındık, ceviz gibi şahane besinler ile omega 3 ve omega 6 içeren besinleri tüketmenizin saç sağlığınızın kendini toparlamasını mümkün kılacağı görülüyor. Yalnızca gıda yok bununla beraber su tüketimi konusunda da dikkatli olmanız gerekiri. Su tüketim alanında bilhassa jurnal ihtiyacınızı almaya itina göstermelisiniz. Fizyolojik bozuklukların yanı sıra susuzluk sebebi ile saçlarda ve ciltte önemli kuruluklar da meydana gelebiliyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.