DOLAR 32,2629
EURO 34,7615
ALTIN 2.438,25
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Saç Dökülmesine Ne İyi Gelir?

09.06.2020
A+
A-

Saç dökülmesinin en aşina nedeni genetik faktörlerdir. Bunun haricindeki sebepler ise şöyledir;

Buhran ve gerginlik Deride ortaya meydana çıkan birtakım problemler Hormon kaynaklı olan sorunlar Hem mineral keza de vitamin eksikliği Kemoterapi Doğum kaynaklı olan dökülme Ayrı birçok iç rahatsızlık Yanlış beslenme

Saç Dökülmesi Kimlerde Görülür?

Saç dökülmesi keza erkeklerde keza de kadınlarda görülen bir rahatsızlıktır. Bilhassa erkeklerde çok daha sık ortaya çıkar. Bayan tipi saç dökülmesinin nedenleri daha farklıdır. Uzun süren ve sonu başarılı olan doğal yöntemlerle tedavisi mümkündür.

Saç Dökülmesine Doğal Çözümler Nelerdir?

Saç dökülmesine ne iyi kazanç: Saç dökülmesi sorununa özel bir biçimde hazırlanmış olan kür baştan sona anında bu problemin tarihe karışmasını sağlayabilirsiniz. Kaynaması sürekli 3 bardaklık bir suyun içine bir tatlı kaşığı dolusu lavantayı koyun. Ardındaki 5 dakika baştan başa kaynamasını bekleyin. Demlenmesinin sonrasında bunu süzün. Artık saçlarınızı yıkamak için hazırlamış olduğunuz bu yeni kürü kullanın. Temizleme ardından yarım saat her tarafında suyla durulayın. Bunu haftada en fazla 2 kez olacak şekilde uygulamak mümkündür. Saç dökülmesine aleyhinde doğal kür opsiyonları içinde zeytinyağı da bulunuyor. Doğal olan bu maddenin en işaret özelliği her daim çok besleyici olmasıdır. Hatta bu yüzden birçok şampuan bundan üretilmiştir. Bunun keza doğal hem de kaliteli olanını edinin. sonradan saçın üzerine sürün. Yedire yedire ve derinlemesine yerine getirmek gerekiyor. Özellikle kuru olan saç derisinde bu sayede köklerin beslenmesini temin etmek mümkündür. Saç dökülmesi gibi oldukça can sıkıcı bir duruma karşılık akarsu ağacı yağını kullanabilirsiniz. Bazı şahısların saçlarının dökülme nedeni fazla yağlanmadır. İşte bu bitki sayesinde mevcut sorundan kurtulmak mümkündür. Bunun yanı sıra saç derisi üstündeki mantar ve egzama gibi rahatsızlıklara da çok iyi gelir.

Saç dökülmesine ne iyi kazanç: Başarılı bir diğer kür ise şöyledir; temiz bir şişenin içine 10 yemek kaşığı dek zeytinyağını koyun. Bunun yanı sıra 2 kaşık dek son derece iyi bir biçimde ufalanmış olan menekşeyi de eklemeyi unutmayın. sonra bunları çalkalayın. Kuşkusuz aynı yapılı olan bir karışımın olması lazım. Kapağını dikkatli olarak kapatın. Güneşi gören bir yere bunu koyun. Bir hafta burada beklemesi gerekiyor. Üstünden 8 gün geçtikten daha sonra süzün. Bu suyu hem akşam keza de sabahleyin olmak üzere saçlarınızın diplerine sürünü. Bir gün sonra katranlı olan sabunla saçlarınızı mükemmel bir biçimde yıkayın.

 

İLİşKİLİ HABERLER Saç Dökülmesinin Önüne Geçiyor

Saç Dökülmesinin Önüne Geçiyor

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.