DOLAR 32,5561
EURO 34,8485
ALTIN 2.427,01
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Saadet Partisi’nden Kanal İstanbul teklifi: Parasını verelim vazgeçsinler

20.12.2019
A+
A-

Saadet Partisi İl Başkanı Sevim, hükümete çağrıda bulunarak,

“Ranttan dolayı vazgeçemiyorlarsa kendilerine bir teklif sunmak istiyorum. Hesaplasınlar, ne kadar kazanacaklarsa biz millet olarak onlara bunu verelim” dedi.

Gazete Duvar’ın haberine göre  Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim, hükümetin Kanal İstanbul projesi için peş peşe yaptığı açıklamalara tepki göstererek, “Bu kadar lüzumsuz bir şeye gerek var mı?” diye sordu.

‘Kanal İstanbul’u başımıza bela etmesinler’

Sevim, Kanal İstanbul projesi için, “Bu proje kendilerinin de ifade ettiği gibi çılgın bir proje. Akıl işi değil” dedi.

“VAZGEÇMEMELERİNİN NEDENİ RANT”

Bu konuda hükümete uyarılarda bulunan Sevim, şöyle devam etti:

“Bununla ilgili bir çok uyarı yapıldı. Nüfus artacak, ekoloji değişecek. Kanal İstanbul yapılırsa 500 bin nüfus artacak deniliyor ama bence burayı 500 bin nüfusla bırakmazlar. Orada bir rant hesabı olduğunu düşünüyoruz. Kanal İstanbul’dan vazgeçememelerinin sebebi rant. Bu ranttan dolayı vazgeçemiyorlarsa ben kendilerine bir teklif sunmak istiyorum. Hesaplasınlar, ne kadar kazanacaklarsa biz millet olarak onlara bunu verelim. Kanal İstanbul’u başımıza bela etmesinler. Bu kadar lüzumsuz bir şeye gerek var mı? İşsizliğin bu kadar arttığı bir dönemde buna neden gerek duyuyorlar? Kanal İstanbul’un ülkeye büyük bir yük getireceğini düşünüyoruz.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.