DOLAR 32,4106
EURO 34,8203
ALTIN 2.399,59
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

RWA Piyasasında Yükselen Projeler ve Potansiyel

RWA piyasasında dikkat çeken projeleri ve yükselen potansiyeli keşfedin! Yatırım fırsatlarını değerlendirin ve geleceğin trendlerini takip edin.

09.04.2024
A+
A-

BlackRock’un RWA Piyasasına Etkisi

Son dönemde Gerçek Dünya Varlıkları (RWA) sektörü, BlackRock gibi devasa kurumların dikkatini çekmeye başladı. BlackRock, Ethereum Blockchain üzerinde BlackRock USD Kurumsal Dijital Likidite Fonu’nu (BUIDL) başlatarak bu alana adım attı. Bu hamle, RWA tokenlerinin değer potansiyelini artırarak 2024’te büyük bir yükseliş öngörüsüne yol açabilir.

Dusk (DUSK): RWA Coin Projeleri Arasında Lider

Dusk Foundation’ın tokenı DUSK, gizlilik, uyumluluk ve gerçek dünya varlıklarına odaklanan bir Layer 1 Blockchain platformu olarak öne çıkıyor. DUSK şu anda 0,53 dolar seviyesinde işlem görüyor ve piyasa değeri 225 milyon doları aşıyor.

Creditcoin (CTC): Gelişmekte Olan Ekonomilere Destek

Creditcoin, gelişmekte olan ekonomilerde kredi sistemlerine erişim sorununu çözmeyi amaçlıyor. Kredi işlem geçmişini halka açık bir Blockchain üzerinde kaydederek finansal erişimi kolaylaştırıyor. CTC tokenı, 297 milyon dolar piyasa değerine sahip ve 0,9 dolar seviyesinde işlem görüyor.

  • Ondo Finance (ONDO): Finansal Hizmetlere Erişimi Kolaylaştırma
  • IX Swap (IXS): Uniswap’a Alternatif Güvenli Token Takası
  • Maple Finance (MPL): Dijital Varlıkların Ödünç Verilmesi Platformu
  • Realio Network (RIO): Dijital Menkul Kıymetler ve Varlıkların Yönetimi

Makalede belirtilen görüşler ve öngörüler yatırım tavsiyesi niteliği taşımamaktadır. Yatırım yapmadan önce kendi araştırmanızı yapmanız önemlidir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.