DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Az Bulutlu
İstanbul
14°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 20°C

Rusya’da Kripto Para Piyasasında Sarsıntılar

Rusya’da kripto para piyasasında son yaşanan sarsıntılar ve gelişmeler hakkında detaylı bilgi. Rusya’nın kripto para dünyasındaki etkileri ve tartışmaları burada.

28.04.2024
A+
A-

Rusya’da kripto para piyasası, son dönemde yaşanan dalgalanmalarla gündemde. Ülkenin önde gelen kripto para borsalarından Beribit’in mali skandalı ve müşteri isyanları, Devlet Duması’nda kripto para borsalarının yasaklanması tartışmalarını gündeme getirdi. Bu durum, Bitcoin ve altcoin yatırımcıları ile piyasa katılımcıları arasında büyük endişe yaratmış durumda.

Beribit Skandalı ve Tartışmalar

Beribit Skandalı ve Tartışmalar

Rusya’da kripto para borsalarıyla ilgili tartışmalar, Beribit’in yaşadığı mali skandal ile alevlendi. Ülkenin en büyük Bitcoin ve altcoin borsalarından biri olan Beribit, ofislerine yapılan baskın ve şirket içi mali tablolarındaki tutarsızlıkların ortaya çıkmasıyla gündeme geldi. Beribit’in müşterileri, paralarının iadesi talebiyle ofisleri basarken, borsanın mali durumu ve geleceği belirsizliğini koruyor.

Rusya’da Kripto Para Borsalarının Geleceği

Rusya'da Kripto Para Borsalarının Geleceği

Beribit skandalının yansıması olarak, Rusya Devlet Duması ülkedeki kripto para borsalarını yasaklayacak bir yasa tasarısı sundu. Tasarı, kayıtlı kripto işlemlerine ve madencilik faaliyetlerine izin verirken, Bitcoin ve altcoin reklamlarını yasaklamayı öngörüyor. Bu durum, kripto para borsalarının yasaklanmasıyla Rusya’nın uluslararası finans sisteminden izole olabileceği ve yasa dışı faaliyetlerin artabileceği endişelerini beraberinde getiriyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter‘da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Ayrıca Telegram ve Youtube kanallarımıza katılın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.