DOLAR 32,3634
EURO 34,6830
ALTIN 2.390,69
BIST 10.167,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Rockstar’dan GTA 6 için sürpriz açıklama!

03.07.2018
A+
A-
GTA 6 nasıl olacak? İşte tüm bilinenler!

GTA 6 nasıl olacak veya GTA 6 ne zaman çıkacak diye merak ediyorsanız doğru makaleyi okuyorsunuz. Bu başlık altında GTA 6’nın nabzını tutuyoruz.

Geçtiğimiz gün insanlar GTA Online oynarlarken, resmi bir mesajla şu ibare oyuncuların ekranlarında belirdi: “GTA 6 2019 yılında geliyor!” Bu mesajın direkt oyun içinde ve Rockstar etiketiyle geldiğini gören oyuncular, anında ortalığı birbirine kattılar.

GTA 6 2019

Kısa bir süre sonra herkesin gözleri firmaya çevrildi. Şu sıralar Red Dead Redemption 2 için son hazırlıklarını tamamlayan Rockstar, beklendiği yönde bir açıklamada bulunarak hevesimizi kursağımızda bıraktı. Ne yazık ki mesaj resmi kanallardan atılmamıştı.

GTA oyuncularını kandırmak isteyen biri, modları kullanarak eşek şakası hazırlamıştı. Bu mesaj kesinlikle resmi kanallar vasıtasıyla yollanmamıştı. İşte şirketin yöneltilen sorular karşısında yaptığı Twitter açıklaması:

This is a hoax made with the use of mods, and not an official message or statement from Rockstar Games. *OV

— Rockstar Support (@RockstarSupport) 2 Temmuz 2018

2013’ten bu yana 5 yıl geçti ve Rockstar’ın GTA çemberi çoktan tamamlandı. GTA Online ile halen aktif olsa da oyuncular yeni oyunu beklemekte pek de haksız sayılmazlar. Ama işin ucunca Red Dead Redemption 2 olduğu için 2020-2021 öncesinde GTA VI‘ya kavuşma ihtimalimiz pek bulunmuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.