DOLAR 32,3520
EURO 34,7850
ALTIN 2.394,20
BIST 10.268,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Robert Kiyosaki’nin Uyarıları ve Ekonomik Tahminleri

Robert Kiyosaki’nin uyarıları ve ekonomik tahminleri hakkında bilgi edinin. Kiyosaki’nin kariyerinden öğütler ve gelecek hakkında öngörüler hakkında detaylı içerik.

03.04.2024
A+
A-

Robert Kiyosaki’nin Uyarıları

Popüler yatırımcı ve en çok satan kişisel finans kitabı ‘Zengin Baba Yoksul Baba’nın yazarı Robert Kiyosaki, Amerika Birleşik Devletleri’ni ve dünyayı kasıp kavuracak yaklaşan bir kriz konusunda uyarıda bulunmaya devam ederken, “her şeyin” çöküşünün yaklaştığını vurguladı.

Kiyosaki’nin Stratejisi

Kiyosaki’ye göre Harry Dent, Bitcoin’in kripto para başına 200 dolara düşebileceğini öngörüyor. Bu durumda Kiyosaki, “alabildiği kadar çok BTC satın alma” sözü verdi. Ayrıca, evlerinin değeri düşerken Baby Boomers Kuşağı’nın en büyük kaybedenler olacağı ve S&P 500’ün %80 düşeceği yönündeki görüşleriyle daha fazla gayrimenkul, altın ve gümüş satın almayı önerdi.

Kiyosaki’den Bitcoin Fiyat Tahmini

Kiyosaki'den Bitcoin Fiyat Tahmini

Kripto piyasasında yaşanan konsolidasyon sürecinde olan Bitcoin, şu anda 66.121 dolar fiyatından işlem görüyor. Uzmanlar, Bitcoin’in fiyat tahminini bu yıl 100.000 dolar ile 2025’te 1.000.000 dolar arasında bir rakama koyarak iyimser davranıyorlar.

Kiyosaki’nin Ekonomik Tahminleri

Robert Kiyosaki, 2008 mali krizini önceden tahmin eden az sayıdaki kişiden biri olarak bilinir. 2000’li yılların başında emlak piyasasının bir balon oluşturduğunu ve er ya da geç patlayacağını savunarak eleştirilere maruz kalmıştı. Ancak 2008’de yaşanan kriz, Kiyosaki’nin haklı olduğunu kanıtladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.