DOLAR 32,4893
EURO 34,7787
ALTIN 2.421,85
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Robbie Williams ölümden döndü

16.08.2022
A+
A-

Uzmanlar özellikle son dönemde yapılan balık diyeti konusunda uyardı.

Yapılan araştırmalara göre dünyanın her yerinde sayısız besinle birlikte farklı diyet ve çaylar uygulanıyor. Uzmanlar tek besin üzerinden yapılan diyetlere karşı dikkatli olunması gerektiği konusunda uyarıyor. 

Haber Global’de yer alan habere göre İngiliz şarkıcı Robbie Williams geçtiğimiz aylarda balık diyetini uyguladı ve bu diyet yüzünden ölümden döndü. Fazla balık tüketimi sonrası vücutta civa zehirlenmesine neden olduğu ortaya çıktı. 

Balık her ne kadar omega 3 bakımından faydalı olsa da her besinde olduğu gibi fazla tüketmek hayatı riske atmanıza ve sağlıksız bir vücuda sebep olur. Hatta yapılan araştırmalar bu tip tek beslenmenin ölüme bile neden olduğunu ortaya çıkardı. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.