DOLAR 32,5426
EURO 34,9036
ALTIN 2.421,84
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

Rekor maaşa günde 100 şeker yiyecek müdür aranıyor!

04.08.2022
A+
A-

Sözcü Gazetesi’nin haberine göre Candy Funhouse şirketi, bu görev için ayda en az 3.500 adet şekerleme yiyecek bir kişiyi işe alacak. İlanda “gereken kriterler, şekerin tadını anlayacak bir damağa sahip olmak” ifadesi dikkat çekti. Ayrıca seçilecek kişinin diş bakımına da destek olunacağı kaydedildi.

Şekerleme tadım müdürünün görevi günde en az 100 şekerlemenin tadına bakarak satışa çıkarılacak ve onay damgası alacak ürünleri belirlemek. Yetkili ayrıca şirketin şekerleme stratejisinin geliştirilmesinden de sorumlu olacak.

5 YAŞ ÜSTÜ HERKES BAŞVURABİLİR

İş ilanına Kuzey Amerika’da yaşayan 5 yaş üstü ve gıda alerjisi olmayan herkes başvurabiliyor. Dikkat çeken bu rüya meslek için birçok aday başvuruda bulundu.

Bazı aileler, pozisyon için başvuru yapan “şeker ve çikolata uzmanı” çocuklarının fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı.

Daha önce de şekerleme ve çikolata şirketleri “tadım uzmanı” ilanları açmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.