DOLAR 32,4860
EURO 34,6908
ALTIN 2.409,06
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Refah düzeyi en yüksek 6 yaşanacak Avrupa şehri

13.02.2018
A+
A-

Refah düzeyi en yüksek 6 yaşanacak Avrupa şehriSingapur, Singapur
Singapur, dünyanın en zengin şehirleri arasında yer alıyor. Üstelik şehirdeki suç oranları da oldukça düşük. Eğitim kalitesi oldukça yüksek, dolayısıyla yaşam standartları da gayet iyi duruma. Bu nedenle kendisi, refah düzeyi en yüksek ve en yaşanabilir Avrupa şehirleri arasında ilk sıralarda bulunmayı hak ediyor.

 

Refah düzeyi en yüksek 6 yaşanacak Avrupa şehriMontreal, Kanada
Kanada, genel olarak refah düzeyi en yüksek ülkeler arasında yer alıyor. İşte Montreal şehri de, doğal olarak en huzurlu şehirlerden birisi. Fransızcanın hakim olduğu şehir, bugün dünyada ticari, mali ve teknolojik merkez olarak adlandırılıyor. Bu nedenle Montreal şehri de, refah düzeyi en yüksek ve en yaşanılası Avrupa şehirlerinden.

 

Refah düzeyi en yüksek 6 yaşanacak Avrupa şehriStockholm, İsveç
Doğa güzel, ülke güzel, insanlar güzel… İsveç, dünyanın en huzurlu ülkelerinden bir tanesi. Dolayısıyla Stockholm da, insanlara aynı huzuru vadediyor. Başkent iş, hayat, güvenlik ve çevre koşulları bakımından öylesine gelişmiş ki, her insan burada mutluluk içinde yaşayabilir. Bu nedenle Stockholm, refah düzeyi en yüksek Avrupa şehirleri arasında ilk sıralarda.

Refah düzeyi en yüksek 6 yaşanacak Avrupa şehriHamburg, Almanya
Kuzey Almanya’nın önemli liman şehri Hamburg, refah düzeyi en yüksek ve en yaşanılası Avrupa şehirlerinden bir tanesi. Çünkü şehir, adeta bir medya ve endüstri merkezi durumunda. Aynı şekilde yaşam standartları da oldukça yüksek. Bu nedenle Hamburg’ta yaşayıp da huzur bulmamanız imkânsız.

Refah düzeyi en yüksek 6 yaşanacak Avrupa şehriKopenhag, Danimarka
Kopenhag, dünyanın en yaşanılası şehirleri konusunda yapılan pek çok araştırmada, daima ilk sıralarda yer alır. Çünkü bu tatlı şehir, daha doğrusu balıkçı köyü, şimdilerde güçlü kentsel dönüşümün ve kültürel zenginliğin adresi konumuna gelmiş durumda. Şehirde oldukça dengeli bir yaşam söz konusu ve giderek de bu konuda daha fazla ün kazanıyor.

Refah düzeyi en yüksek 6 yaşanacak Avrupa şehriViyana, Avusturya
Tuna Nehri’nin doğusunda bulunan bu güzel şehir, yoğun nüfusuna rağmen oldukça huzurlu. Ve refah düzeyi yüksek şehirler arasında da her zaman listenin zirvesinde yer alıyor. Bu nedenle, bizim listemizin de en yaşanılası ve refah düzeyi en yüksek şehri konumunda. Ne diyelim, huzurları bol olsun!

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.