DOLAR 32,2589
EURO 34,8191
ALTIN 2.405,71
BIST 10.188,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Redmi Note serisi kullanıcı sayısı açıklandı

15.10.2019
A+
A-

Xiaomi, dünya genelinde 100 milyon Redmi Note serisi akıllı telefon sattığını açıkladı. Şirket uygun fiyatla güçlü donanımlar sunabildiği için bu satış rakamları artmaya devam ediyor. Ayrıca Xiaomi’nin en yeni Redmi Note serisi cihazı, Redmi Note 8 Pro‘nun ülkemizde de görücüye çıktığını hatırlatalım. Telefonun ön inceleme videosunu YouTube kanalımızda izleyebilirsiniz.

Xiaomi Hindistan Genel Müdürü, Manu Kumar Jain bugün attığı bir tweet ile şirketin Redmi Note serisinin 100 milyon satış adedini geçtiğini duyurdu.

Xiaomi‘nin Redmi Note serisinin ilk cihazı Mart 2014’te piyasaya sürüldü. Cihaz düşük sayılan bir fiyat etiketiyle güçlü bir donanım sunduğu için Çin ve Hindistan gibi pazarlarda oldukça popüler.

Redmi Note 8 ve Note 8 Pro, bu yıl piyasaya sürülen en etkileyici bütçe dostu akıllı telefonlar arasında yer alıyor. İki telefon da Ağustos ayında Çin’de piyasaya sürülen Redmi Note 7 ve Note 7 Pro modellerine önemli yenilikler getirdi.

Redmi Note 8 Pro, MediaTek’in Helio G90T  yonga setiyle çalışıyor ve başarılı bir oyun deneyimi sunmak için LiquidCool teknolojisiyle birlikte geliyor. Aynı zamanda bu model şirketin 64MP Samsung ISOCELL Bright GW1 sensörüyle, arka tarafında dörtlü kamera kurulumuna sahip ilk telefonu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.